Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2015 11:54 - Колко прости са европейските лидери.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 255 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.11.2015 15:04


 Вместо да финансират пазенето на границите на Европа, всеки взема мерки да пази собствената си колиба.

Меркел беше много ербап през лятата, докато сега запя друга песен. След като натресе такива проблеми на Турция, Гърция, България, Македония, Сърбия, Хърватска, Унгария, Словения, Австрия, че и на собствената си държава - Германия.

Словенците укрепват границата с Хърватска. Запасняците са получили призовки да се яват за подкрепа на охраната на границата. Унгарците направиха телената ограда по границата със Сърбия. Ние построихме ограда на голям участък и сега строим нова. Австрия въвежда временен контрол по границата си. Белгия и Франция говорят за същото. Норвежците вече им писна от навлеци от север и изградиха санитарни зони по границата си с Русия. Финландците имат същите проблеми по границите си с Русия. Мислех си, че северният път не е предпочитан от емигрантите, но съм се лъгал. Навсякъде са и са като скакалци.


Тези дни емигранти от Пакистан, Афганистан, Ирак и от къде ли не, блокирали ж.п. линията до Гевгелия, малко градче от македонска страна, на границата с Гърция. 

Италианците и испанците обаче продължават да правят простотии. Обикалят с кораби из Средиземно море и де що видят емигрант, го качват на кораба и го карат към Италия. В Мадрид, на сградата на кметството пишело - Добре дошли емигранти. Чудесно. Няма що.


Руснаците и те се правят на дръж ми шапката и осигуряват емигрантския поток към северните европейски страни, водейки се от принципа, колкото повече правиш мизерия на съседите си, толкова повече дестабилизираш обстановката там и след това се опитваш да се възползваш. Не знам как са работите в Беларус. Там президентът се хвалеше, че има само 2000 чужди работници в строителството и те са под контрол, тоест като си свършат работата, ще бъдат изпратени по родните им места в Азия. Тоест Лукашенко продължава политиката си на чиста нация и ограничаване на емиграцията до минимум.


Вчера пристигнали първите самолети с бежанци в Шотландия. Всеки, който е запознат с тази трана знае, че едно от разминаванията между Шотландия и Англия е по отношение на политиката на емиграция. Шотладците не харесват това, че в някои райони на Лондон не се говори английски и няма шанс скоро там да се говори английски. Вместо англичаните да асимилират емигрантите, което е логично, емигрантите асимилират англичаните. Някои, които не могат да изтърпят тази политика, просто се изселват от Лондон и оставят арабите да се разпореждат.


Такава информация идва и от Франция. Някои райони на Париж са "преотстъпени" така да се каже на арабски и африкански общински власти и французите на практика нямат глас при решаването на общински проблеми. В Париж видях гета, подобни на нашите във Варна, Казанлък или край София, че и по-зле от тях.



И вместо лидерите на Европа да излязат с единно становище, което хем е икономически по-оправдано, хем и аджеба, ние съюз ли сме или на петела човка??? Ако всеки сам се оправя, да вземем и да го разпуснем съюза! Защо ни е такъв съюз, след като всяка страна отново се огражда от своя съсед, за да може да се опази от емигрантите. Никой не пита, защо гръцкото правителство стоварва стотици хиляди емигранти на границата с Македония и никой не търси отговорност от гърците? Търсят отговорност от нашите граничари, че шамаросали някой от тези, които пресичат нелегално границата. Какъв смешен плач. Плач на измислени евроатлантици, които се насират при всеки труден момент за Европа. 


Големият проблем на Европа е, че лидерите на ЕС са измислени, неизбрани от нас, неовластени пионки като Ромпой, Туск и Юнкер, а истинският лидер - Меркел, не е истински лидер, а жена с типичната за жените свръхемоционалност. 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3216206
Постинги: 6920
Коментари: 4320
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930