Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2017 18:26 - Българи и хуни не могат да живеят заедно.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 723 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 22.02.2017 18:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Хуните живеят от кражби. Това им е в кръвта. Има и хуни, които работят и не крадат, но колко са те? Колко процента от хунското население не краде, не пие ракия, не пуши цигари, не се друса с лепило? Някъде към1 % или малко повече?

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/zkrasna-poljana-problem-sled-problema.html

Проблемът с хуните в квартал Красна поляна в София.


Десетилетията на интегриране са пълен провал и хвърлени средства. Няма как да накараш едни паразити, да живеят като гостоприемника, просто защото природата ги е направила паразити. Как се води борбата с опаразитяването на човешкия организъм - трудно. Трябва много очистване, процедури и т.н. Някъде трябва и операция, за да се извади някаква тения, която живее за наша сметка. Не са редки случаите, гостоприемника си умира, изяден от паразитите.


С хуните е същото. Да кажем, че ние, българите сме стока като швейцарците, ще излъжем. Ние си знаем какви сме. Ама това хуните минават всякакви граници - прости, неграмотници, ниско образовани и агресивни. В главите им има идея само откъде да отмъкнат желязо и жица. Нищо производително. Всъщност, познавам един циганин животновъд. Немалко цигани работят и в кампанията по събиране на зеленчуци. Но знайте, работят те, защото българи не останаха в България и се примиряваш с техните недостатъци. Но каквото и да изкарат, повечето от тях "изчукват" и "изпукват". Много пъти съм задавал един и същ въпрос на цигани - като сте бедни и получавате помощи, защо си давате парите за цигари и алкохол. Това е първото нещо, което купуват с парите, дадени им от помощите.

Ако направите една анкета сред българското население, дали иска за съседи цигани, те в голямото си мнозинство ще ви отговорят ЧЕ НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО С ЦИГАНИТЕ. ТАКАВА РЕАКЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ЧУЕТЕ СПРЯМО НИТО ЕДИН ДРУГ ЕТНОС, НАСЕЛЯВАЩ В БЪЛГАРИЯ, НО СРЕЩУ ЦИГАНИТЕ ЩЕ ЧУЕТЕ. Виновни затова са генетическите предразположения на циганите. За музиканти стават. Ама за друго....Хигиената им е на първобитно ниво. Социалната им отговорност - също. Деца раждат деца.

Време  е да има обществен дебат. Циганите трябва да бъдат изолирани от обществото, защото виждате какво става, когато ги оставиш на рахат. Околните имат проблеми.


Децата на циганите трябва да се конфискуват. Става дума за поне 80% от децата на циганите и то заради нехигиеничните условия, които съществуват в гетата. Какво ще стане едно дете, ако след като се роди в гетото, там и се възпита. На какво ще го възпитат простите му родители? На това как да краде желязо? Нямаме нужда от такива членове на обществото. Така и така сме изтървали възрастните, тях никой нито може да образова, нито да превъзпита. Но трябва да пресечем тази порочна практика, гетата да произвеждат достойни жители за същите тези гета.

На възрастните цигани, не бива да им се дава нищо друго освен парче хляб. За друго не са заслужили. Ще платим и този разход от нашия джоб, защото от хуните нищо не можеш да вземеш - те само искат, но не дават. Ще платим затова, циганските поколения, които сега се раждат, да се срамуват след време от бащите си, от майките си, от хунския си етнос, защото нека си признаем, няма с какво да се гордеят. Такива като Азис и Софи Маринова са капка в морето на хунската мизеря.



Гласувай:
0



1. planinitenabulgaria - Този проблем е бомба със закъснител,
22.02.2017 18:35
ще взливи страната. Той съществува, защото с техните гласове Задкулисието управлява страната след 1989 г.
цитирай
2. kolevdobri - Вижте и това.
27.02.2017 12:11
https://www.24chasa/novini/article/6081553

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3219157
Постинги: 6920
Коментари: 4321
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930