Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2017 08:06 - БСП може да спечели избори тогава, когато върже на въдицата си много такива като Радев.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 561 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 29.03.2017 08:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Но тогава няма да е БСП. Ще бъде някаква друга партия Сега Корнито и Серго се опитаха да ни баламосат, че това е някаква друга партия, а не БСП. Като лансираха Радев, като предложиха в своите листи такива като празнодумеца пишман професор Иво Христов, като джурналистката Хелена Йончева и други "нови" лица, се опитаха да ни представят СТАРАТА БАБА, ДЕМЕК, ЧЕ БИЛА МЛАДА БУЛКА. Да, ама не. Същата стара парясница е партията столетница. БСП НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА ЛЪЖЕ АНДРЕШКО. 


НАЙ-ПОСЛЕ И САМАТА ВЪРХУШКА НА БСП РАЗБРА, ЧЕ РАДЕВ НЕ Е БСП И БСП НЕ Е РАДЕВ.

Нужни са твърде много Радев- ци и твърде малко Сергов- ци и Ниновки. Когато обаче вторите са повече от първите, се получава това, което се получи на изборите. Шамар.


БСП заложи на нови лица наистина, но какво представлява един Иво Христов например - толкова много слова, толкова много информация, но накрая се разбира, че камилата е проста и пак магаре трябва да я води в пустинята. Да сте чули от него, как, по какъв начин и с какви средства вижда той програмата - само критика и нищо друго. Това не било така, онова не било така и нищо, ама нищо друго.

Същата работа е и с джурналистката Йончева. Така и не се разбра кой какво е плащал за нея. Да не говорим за политическите й възгледи. Другарката на няколко поколения партийни лидери е толкова икономически и политически тъпа, че нямаше как това да не проличи по време на кампанията. Разбира се, че е много трудно да защитаваш икономическата програма на БСП. Как и кой може да защити икономическа програма, написана от комунисти? Как ще кажеш на избирателите, че БДЖ е стабилна институция, как ще кажеш, че москвичите и ладите са по-добри машини от мердецесите? Какви аргументи можеш да имаш в защита на ТКЗС-тата? Какво по-добро можеш да измислиш от свободната воля на пазара? И ето тук е лицемерието на комунистите. Не стига, че те управляват и сега, чрез тяхната креатура ГЕРБ, но имат и наглостта да твърдят, че в България загивала заради демокрацията и либерализма.

На тъпите комунисти още веднъж трябва да се каже - В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО ЕДНА ИСТИНСКА ДЯСНА ПАРТИЯ И НИКОГА ИСТИНСКА ДЯСНА ПАРТИЯ НЕ Е ВЗЕМАЛА ВЛАСТТА. ОТ 1944г. В ТАЗИ СТРАНА УПРАВЛЯВАТ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ РОДНИНИ И НАСЛЕДНИЦИ - ПОСТСОЦИАЛИСТИТЕ. Вижте как във всеки икономически проблем на обществото как са набъркани тъпите комунисти:
  1.  Фондовете на пенсионерите бяха профукани - каквото е имало там, няма го вече. Кой го направи? Не го ли направиха комунистите, които десетилетия ни лъжеха, че се грижат за всички - от децата, до пенсионерите? Къде са им парите? 
  2. Не фалира ли социалистическаа държава по времето на Луканов, когато спря плащанията по външния дълг? Кой друг, ако не комунистите направиха тази бъркотия, че да се стигне дотам?
  3. Всички изродски правителства, които израстнаха от комунистите и бяха управлявани или пряко от тях или от техни поставени лица, не доведоха ли до краха на банките през 1996г., когато Виденов отправи нареждане на кредитополучателите да не плащат дълговете си на банките? Ами банките - кой позволи да се създадат с държавни пари толкова банки, от които нямахме нужда?
  4. Ами какво направи Иван Костов, че и досега му сърбаме попарата, с цялата мафиотска приватизация? Ами договорите с "Мариците"?
  5. Не бяха ли пак комунистите в основата на проекта на царя? Кой го доведе в България? Какво стана след това - БТК, ЕРП-тата, личните изцепки на царя, по осребряване на властта си? 
  6. Ами правителството на Станишев? То не беше кражба, то не беше чудо от страна на мистър "клиин". Добре поне, че икономическия цикъл в света беше позитивен, че не фалирахме за пореден път.
  7. Ами ГЕРБ? Това не е ли комунистическа креатура? Премиерът преди години напуснал МВР, за да остане партиен член. Вижте всички около него - или бивши партийни секретари или политработници и в най-лошия случай - бивши партийни членове на БКП. А както знаете, бивш комунист няма.
  8. Ами измисленото дясно, което никакво го няма! Не е ли пак комунистически проект? Бъгарският народ и българското политическо пространство, токова много е заразено от комунистическия бълвоч, че всичко, което се появи е омърсено от бивши и настоящи партийни членове, чегнета и доносници, подкрепени от комплексиран народ, който си мисли, че държавата трябва да се грижи за него, вместо той за държавата.
БСП ВИНАГИ Е БИЛА И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ ПАРТИЯТА, ЗА КОЯТО ГЛАСУВАТ НАЙ-МНОГО УМИРАЩИ МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ. ЗАТОВА И БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА - ЗАЩОТО ВЪЗРАСТНИТЕ УБИВАТ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ - УПОРИТО, ТЪПО И БЕЗОТКАЗНО, ЗОМБИРАНИ ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ИДЕИ И ПЛЕНЕНИ ОТ СЛАДКИТЕ ПРИКАЗКИ, ЧЕ ЕДИН ЩЕ РАБОТИ, А ДВАМА ЩЕ ЛАПАТ.



Гласувай:
2



1. slavimirgenchev1953 - Цоциалистите
29.03.2017 08:27
да ме фонат за .уро и да ми свират интернационало. Заедно с тукашшните червени педеруги-лисуги.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3219833
Постинги: 6920
Коментари: 4321
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930