Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2017 15:54 - Отново активна позиция на Валери Симеонов - издирват се хиляди ученици!
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 534 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.08.2017 11:47


 Започнат е процес за издирване на ученици. Познайте, кой стои в основата на това нареждане. Естествено - Валери Симеонов. Има хиляди деца, които ако не ги намериш, никога няма да постъпят на училище. Ангажирани са министерството на образованието, педагогическите стаи по места, МВР и т.н. 

Говори се за безплатна храна на децата в училище. За раздаване на учебници и дрехи също. Нещо се прави. Говори се и затова, да се обвържат социалните помощи с посещението в училище. Ако децата не ходят на училище - няма помощи. По-справедливо е, отколкото сега. Някак си много прости излизаме ние българите - даваме пари, за да се учат циганчетата, а те даже и на безплатно училище не ходят.


След време обаче ще се разбере, че основният проблем е средата, в която живеят циганчетата. Каквито и усилия да се полагат от учителите в класните стаи, ако тези деца не се откъснат от тази ужасна мизерна среда, нищо съществено няма да се постигне. МОЖЕ ДА СТАНЕ И ПО-ЛОШО И ЗА МАЛКОТО БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, КОИТО ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ. Ако лично мен ме питате, аз не искам моето дете да учи заедно с циганчета. Не искам, защото вместо да напредва, той ще изостава, заради средата, в която ще попадне. В клас са достатъчне 5-6 циганета и всичко отива по дяволите.

Трябва да се правят етнически училища. Всички цигани на едно място. Да не пречат на другите да се развиват. 

Още повече, че е твърде късно за тяхното развитие, КОГАТО СА СТАНАЛИ ВЕЧЕ НА 7 ГОДИНИ. ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ЗАГУБЕНО. ОСВЕН БОКЛУЧИИ, ЗА ДРУГО НЯМА ДА СТАВАТ. КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА КАЖЕ НЕЩО ПРОТИВ ТОВА, КОЕТО КАЗВАМ, САМО МУ ПОЖЕЛАВАМ ДА НАЕМЕ ЦИГАНИ НА РАБОТА. ИмВсе пак има сектори, в които работят цигани. Но това е работа, за която не се изисква кой знае какво образование, квалификация или честност. Това е селското стопанство, при прибирането на реколтата от плодове и зеленчуци, прибирането на боклуците, строителството. Но нищо интелектуално не можеш да ги накараш. Бихте ли назначили циганин, като продавач в магазина си и бихте ли му дали да управлява касата с парите? Не, разбира се. Затова всички тъпи НПО-та да млъкнат или да дадат пример - да си формират фирми и да назначат цигани да им работят и цигани да управляват. Тогава ще се види защо са станали НПО-та. За пари, разбира се, а не защото вярват, че тази кауза е успешна.


От циганина може да стане успешен човек само, ако има система, която да конфискува всяко циганско дете, за което се прецени, че родителите му не могат да му обезпечат добро възпитание, образование и нормална среда за живот. Това всъщност важи и за българските деца, не само за циганите. Там, където няма нормални условия за живот, нищо не можеш да очакваш от хората, които растат в такива условия.

Та толкова по темата.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3195967
Постинги: 6870
Коментари: 4296
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031