Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2017 00:19 - Икономика на здравеопазването. Ако лекарите знаеха какво е това здраве, първо щяха да се погрижат сами за себе си03
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 234 Коментари: 0 Гласове:
0



 Тези хора се кълнат в Хипократ, А ДАЛИ ГО ИЗУЧАВАТ?


Попитайте вашия личен лекар, колко семестъра в университета е учил за методите на лечение, прилагани от Хипократ.

Но те имат отговор - когато е живял Хипократ, медицината е била друга. Сега била напълно различна. Да разбира се, колко удобно.

Това е все едно да кажеш, че черният дроб на човека по времето на Хипократ е извършвал различна работа от черният дроб сега!!! Абсолютно вярно. Сега черният дроб трябва да се справя с какви ли не предизвикателства, като се започне с отровената храна в супермаркетите и се стигне до ваксините от свински изпражнения или тези с арсен, които така с лека ръка разрешаваме на белите престилки да ги бият на децата ни.


Вижте как изглеждат лекарите! Харесва ли ви външният им вид, защото той показва и вътрешният им вид какъв е? Колко години живеят средно докторите и ако не могат да се похвалят с голямо дълголетие, на какво се дължи това? Нали основният критерий за добро здравеопазване е дълголетието?

Народът на хунза са били дълголетници, преди да дойде "цивилизацията" с нейните магазини за хранителни стоки и онези с белите престилки, които са си поставили за основна задача да отровят всеки, който по някакъв начин не е бил отровен от тях досега.


Без да навлизам в подробности, кажете ми, кого искате да следвате в житейския си път и на кого бихте се доверили - на Пол Брег и на Гайдурков или на някой нервак в бяла престилка, който само чака да ви изрита от кабинета, за да отиде навън, че да изпуши една цигара. А някои ги пушат и кабинетите си и принуждават пациентите да търпят тази лудост. Аз лично съм пострадал от един доктор в Пирогов, на когото направих забележка, че пуши в кабинета, а той си отмъсти с непоставяне на диагноза за запушен жлъчен канал и без малко да си отида от този свят преждевременно, заради човек, който е положил Хипократовата клетва.

Няма какво повече да ги нападам. Те просто са хора като нас - обработени, с промити мозъци, които са хванали грешния път. ДАЛИ И ВИЕ ЩЕ ГИ ПОСЛЕДВАТЕ В КРАТКИЯ СИ ЖИВОТ, ЗАВИСИ САМО ОТ ВАС, САМИТЕ.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3218553
Постинги: 6920
Коментари: 4321
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930