Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2018 17:34 - Да се поклониш на черепа на Матрона Хиоска и на останките на част от главата на Мария Магдалина...
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 219 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.04.2018 17:39


 https://www.24chasa.bg/novini/article/6836832

Фандъкова и разни там професори-лизачи, които получават заплата от нас, посетили Атон. То не са превземки, то не е чудо.



Поклонението включва и навеждане, реване, превиване на гръб и трениране на гръбначните мускули и нервните окончания на кръста, за да приближиш лицето си до хилядолетните останки от част от дясната ръка на Георги, който бил победител на някакъв звяр, демек мушнал му копието в корема и го гътнал и затова сега трябва да му се кланяме...


Освен главата на Мария Магдалина, в тази мощихранилница имало останките на 7-8 по известни хора като Мина, Яков, Йоан и други преподобни. Кожа, косми, кокали, серум от кръв, части от далака или черния дроб, разрез от дебелото черво или панкреаса и т.н. и т.н. НАЛИ НЕ БЯХТЕ МАТЕРИАЛИСТИ БЕ ПОПОВЕ НЕДНИ? НАЛИ СЕ КЪЛНЕТЕ ДА НЯМАТЕ ДРУГ БОГ, ОСВЕН ИСУСА ХРИСТА? СЕГА КОЛКО БОГОВЕ ИМАТЕ И НА КОГО ДРУГИГО СЕ КЛАНЯТЕ?


В групата поклонници била и кметицата на София, Фандъкова, "която дори и в морето усетила особената атмосфера на святото място". СЕГА АКО УСЕТИ И СЕ РАЗПОРЕДИ НА КМЕТОВЕТЕ НА СОФИЯ, ДА ИЗМИЯТ УЛИЦИТЕ  НА СОФИЯ ОТ ПЯСЪКА И ПРАХТА, КОИТО СЕ НАТРУПВАТ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЕ И НИЕ ЩЕ УСЕТИМ "ОСОБЕНАТА АТМОСФЕРА НА ВЪЗДУХ, НЕЗАМЪРСЕН С ПРАХ",И БЕЗ ДА ХОДИМ НА АТОН, КЪДЕТО БЕЗРАБОТНИ ГРАЖДАНИ И СЕЛЯНИ СПЯТ В ЕДНА СТАЯ С КОКАЛИ НА ДРУГИ ХОРА.

Някакъв политически нагаждач, наречен проф. Дачев, произнася реч, в която казва, че "Г-жа Фандъкова, като кмет на най-голямата община в България, със своята енергия и харизма, напълно заслужаваше да положи основите на това начинание". Това начинание било "докосването до мощи на хора, умрели преди хилядолетия, от жени".

Гледам и не вярвам на ушите си, както казват "Господарите". КАК МОЖЕ ТОЛКОВА ПРОСТОТИЯ ДА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ И КАК МОЖЕ ТАКИВА ХОРА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ!!! УМ ИМАТ ЛИ В ГЛАВАТА. ИМАТ ЛИ ДОСТОЙНСТВО. ВМЕСТО ДА СЕ ХВАНАТ И ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА, ТЕ СА ТРЪГНАЛИ НА ПОКЛОННИЧЕСКИ ТУРИЗЪМ В АТОН. ФАНДЪКОВА ТОЛКОВА СЕ Е ВЖИВЯЛА В РОЛЯТА СИ НА НАВЕЖДАЧ ПРЕД КОСТНИ И РАЗНИ ЧОВЕШКИ ОСТАНКИ, ЧЕ НАИСТИНА СЕ СЪМНЯВАМ, ДАЛИ Е С ВСИЧКИЯ СИ...НАВЕЖДА СЕ НАД НЯКАКЪВ МУХЛЯСЪЛ САНДЪК, ПЪЛЕН С КОКАЛИ И ГО ЦЕЛУВА!!! ТАМ ИМА БАКТЕРИИ МА...УЖАС...
.
Прочетете, прочетете докрай. Ще видите какво означава лизане и мазане с език, от страна на проф. Дачев. То не са четкания, то не са чудесии. НАПРАВО МИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ТАКИВА "НОВИНИ".


Сега надявам се най-после, Фандъкова е получила така необходимият й оргазъм и ще се захване с проблемите на София.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3233987
Постинги: 6936
Коментари: 4324
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930