Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2019 09:06 - Телата и душите ни са замърсени.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 385 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.01.2019 21:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Основата я няма. Природната основа. Майката природа, която ни е създала и развила.


Бил Гейтс посвещава живота си на ваксините. Един от най-богатите хора на света, няма достатъчно сиво вещество в главата си да прозре, че върви по грешен път, харчейки милиарди и създавайки с глуповото си упорство, изроди. Изроди има и в природата, но те никога не са създавани от нея в такова голямо количество и такъв последователен цинизъм. Всъщност, природата не може да бъде цинична. Цинични са хората. Добри са намеренията, но изпълнението е ужасно. Защото я няма философията, няма я основата, върху която да градим своя дом.

Влезте в гората. Изглежда ли ви тя нечистоплътна?
Погледнете водата, която се стича от ледниците. Изглежда ли ви тя нечистоплътна?
Вижте тревата и буболечките, които пълзят по нея. Всичко това изглежда ли ви нечистоплътно?
Погледнете от язовирната стена на някой язовир и вижте натрупаните пластмасови бутилки и опаковки, събрани, следствие на естественото движение на водата "отгоре - надолу". Изглеждат ли ви те нечистоплътни? Да, изглеждат.
Дишайте въздухът в един обикновен зимен ден в някой български град или дори някое запустяло село. Изглеждат ли ви те нечистоплътно? Да, такива са. Дори се учудвам, как е възможно, от 400 къщи в селото, останали са не повече от 100, в които има по някой старец и въпреки това, въздухът е силно замърсен. Защото тези хора имат повече нужда от топлина, която вече организмът не излъчва в достатъчно количество, отколкото от въздух, от чист въздух.
Пийте водата от чешмата. Особено в тези зимни и мрачни дни. На какво ви мирише? На мен ми мирише на хлор и всякаква друга гадост. Това мръсотия ли е? Да, това е висша форма на мръсотия, измислена от нас, хората. Измислена от болните глави, които са измислили метода на изгарянето на дюшека, за да преборят въшките, на антибиотиците, за да премахнат възпаление в организма и на всякаква друга гадост.

Какво прави човекът? Имал постижения...Някакви...А пропускаме основата. За какво са ни тези технологии и този материален свят, след като разрушаваме основата си. Основата на нашето съществуване. Ние сме жив организъм, създаден да приема жива материя в себе си. Ние сме информационен поток, който може да структурира или деструктурира. Преди да се хвалим с материалния свят, който сме създали, нека да се замислим за материалния свят, който сме разрушили, разрушавайки в същото време и духовния свят, защото на микро ниво, материалното и духовното се сливат. Забравяме за простичките, но най-важни въпроси в нашия живот.

Каква вода пием, каква храна ядем и какъв въздух дишаме. Водата ни е деструктурирана, химизирана, физически и енергийно замърсена. Ядем хляб, в който хрозомозите са вече толкова много, че не ги знаем. Ядем риба от океана, в която има химия, изхвърлена от нас в същия този океан. Дишаме въздух... И така нататък. Не се замисляме. Замърсяваме организмите си, но замърсяваме и душите си. Ние сме замърсени топки от телеса, които вибрират в своеобразен асинхрон с все още съществуващото природно АЗ в нас. Създателят ни е направил съзидателни и в същото време разрушителни. Ако изберем баланса и синхрона с природното си АЗ, ще спасим и физическото си АЗ и духовното. Ако търсим истината, причината и същността извън нас, както обикновено правим, тогава сме обречени. Замърсеното тяло и замърсената душа са апотеозът на замърсения живот. Натрупването на такова замърсяване може окаже влияние не само на нас самите, но и на семействата ни, на общността, в която живеем, на народа, от който произхождаме...Ние можем да направим Вселената по-добра или по-лоша. От осъзнаването на нашата значимост в този космополитен свят и от последващите ни физически и духовни дейности зависи, дали ще получим просветлението и ще изчистим тези два наши свята, както и заобикалящите ни светове. Всяка клетка е заобикалящ ни свят. Милиарди и милиарди светове са около нас. Затова трябва да внимаваме, дали трептим на правилната честота или не.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3227798
Постинги: 6933
Коментари: 4323
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930