Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2019 14:32 - Хайде стига сте драскали на тема "Еврото". НИЩОНЕРАЗБИРАЧИ.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 2036 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Престанете да говорите какво щяло да стане, като се приеме еврото в България.
ТОВА Е САМО ТЕХНИЧЕСКО СРЕДСТВО. Кажете ми, пука ли им на швейцарците, че не са приели еврото? Ами норвежците? Ами датчаните? Чудя се как гражданите на Сингапур се справят, като нямат евро?


НЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ОБЩЕСТВЕНОТО ВНИМАНИЕ ОТ ВАЖНИТЕ ТЕМИ, А ТЕ СА:


ДЪРЖАВАТА НИ Е ПРЕКАЛЕНО ЦЕНТРАЛИЗИРАНА И ТОВА АВТОМАТИЧНО ДАВА ПРАВА НА НЯКОЛКО ЛИЧНОСТИ ДА КРАДАТ МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ ОТ НАС.

ВСИЧКО ОПИРА ДО НЯКОЛКО ПОЛИТИЧЕСКИ ФИГУРИ, КОИТО СИ ИГРАЯТ С НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО И КОНТРОЛИРАТ ИКОНОМИКАТА ЧРЕЗ ВЛАСТТА - ПРОКУРАТУРА, ПОЛИЦИЯ И Т.Н.

Какви чудовищни кражби на обществен ресурс се извършва, а вие ми говорите, какво щяло да стане, като приемем еврото!!!

Някаква църква направили, за която похарчили 700 000 лева. Като гледам, я са похарчили 2000 лева, я не.

В предаването на Диков онази вечер се говори за някакъв културен институт, който се намира до музея "Земята и хората", зад Хилтън в София, където по някакъв норвежки проект са похарчени, пардон ОТКРАДНАТИ 22 000 000 евро. Вижте далаверите на кметовете по места - Петрич, Червен бряг, Пловдив, Варна, Попово и къде ли оне не. Милиарди откраднати пари. 

Телкова за 100% инвалидност за слепота, а те карат коли по за 200 000 лева. Става дума за двамата братя от Дъбник, Плевенско. Имат актове затова, че карат без книжка, а те 100% трудоустроени.

Полицаи, прокурори, лекари, учители, държавни и общински служители - корумпирани и срастнали се с организираната престъпност или направо сами организатори на такава престъпност.

А вие ми говорите за еврото. Какво щяло да стане. Всяка година в тази страна се крадат по 20 000 000 000 лева. 

Вижте какво ни заобикаля - неработещи добре държавни и общински структури, ширеща се престъпност, неграмотни деца с огромно самочуствие, с липса на трудови, здравословни и хигиенни навици.

Тези дни обикалях в южниет райони на столицата. Какво да ви кажа - вижте калта и дупките по кварталните улици на Студентски град, на Малинова долина, дори и скъпите квартали - Бояна, Драгалевци, Симеоново, Бистрица. Кал, каквато не съм виждал и на село. Булевардите на София не са видели вода от години. Прахоляк и мръсотия. Столицата е препълнена с коли и няма къде да се паркират. Въздухът е наситен с фини прахови частици, а водата, особено след дъждовете, мирише на хлор. Хубавата рилска вода, хлорирана.

А вие ми говорите за еврото. Глашатаи на властта. Всичко се разкапва около нас - медицинско обслужване, образование, социалната сфера, държавните и общинските услуги - всичко се разкапва. Да не опреш някой да ти свърши работа. Пази боже.


А вие говорите, какво щяло да стане с приемането на еврото. Тъпата политическа класа няма да си отиде, приемайки еврото. Икономиката ни няма да стане по-ефективна, приемайки еврото. Прокуратурата и полицията няма да станат по-ефективни, приемайки еврото. Нито пък съдебната система като цяло.


Трябва да хванем за гушата политическата класа и да й държим сметка къде отиват парите ни. ТОВА Е ВАЖНО, А НЕ ДАЛИ СЕ РАЗПЛАЩАМЕ С ЕВРО, С МОНГОЛСКИ ТУГРИЦИ ИЛИ С КАМЪЧЕТА ОТ ПЛАЖА.



Гласувай:
1



1. vladtepes - За правосъдието
04.02.2019 18:05
Трябват личности от ранга на легендарния Малюта Скуратов, които да раздават справедливо правосъдие и да установят ред. Примерно акцията в Новгород и Псков е образец за успешно борба срещу организираната престъпност.
цитирай
2. barin - Здравей, kolevdobri. Като гледам ...
04.02.2019 18:07
Здравей, kolevdobri. Като гледам из групите и коментарите по електронните медии забелязвам едва 3-4 % одобрение на еврото. На мен ми се струва, че все някога ще минем, но не сега.
Поздрави!
цитирай
3. kolevdobri - Внимавайте с предложенията, че мога да се сбъднат.
12.02.2019 12:09
vladtepes написа:
Трябват личности от ранга на легендарния Малюта Скуратов, които да раздават справедливо правосъдие и да установят ред. Примерно акцията в Новгород и Псков е образец за успешно борба срещу организираната престъпност.

Разбирам, че сме на коренно различни мнения. Малюта ли ще бъде, Лаврентий Павлович ли ще бъде, това са продукт на централизирана, насилствена система за завладяване на власт и за упражняване на власт. Грозният Иван, както и Сталин, са тирани, които имат нужда от това, някой да убива противниците им. Така, както Малюта е носил списъци с боляри, които да бъдат убити, така и всеки ден Лаврентий Берия е носил подобен списък на Сталин. Резултатът е милиони убити, само защото не са се вживели в ролята на лизачи на вожда. Ред може да има само тогава, когато народът е властелин на държавата. За пример виж Швейцария. Там нямат нужда от такива като Берия или Скуратов.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3219931
Постинги: 6920
Коментари: 4321
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930