Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2019 08:54 - Нямате и нямаме, защото НЕ ВЯРВАМЕ!!! Не вярваме нито ДОСТАТЪЧНО нито ПРАВИЛНО.01
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 176 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.04.2019 17:07


 НАСТОЯЩАТА СТАТИЯ Е ЕДИН ПЪЛЕН БУЛШИТ. НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА Я ПРИЕМАТЕ КАТО НЕЩО СЕРИОЗНО. ПРОСТО ТОВА Е ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО И ОТСЪСТВИЕТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ, НА ИСТИНА ОТ ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ. ИЗВИНЯВАМ СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ТЕЗИ, КОИТО СЪМ ЗАСЕГНАЛ И НА ОНЕЗИ, КОИТО НЕ СЪМ УСПЯЛ ДА ЗАСЕГНА, КАКТО И НА ТЕЗИ, КОИТО ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА. 


И за да направя нещата още по-интересни, ще вложа доста Ерония /както казваше Тодор Колев/ в изложението.


И така. Искате да имате всичко или поне ДОСТАТЪЧНО, но не знаете нито какво искате, нито какво е ДОСТАТЪЧНО. Просто искате да искате, но даже и не знаете как и да си го поискате и от Кого. Кого заприлича на Конго, ама нейсе, знаете за Кого говоря.


Ако сте мъж, особено млад и силен, пък и защо не и стар и болен, искате МАДАМИ. Искате да пипате и някой да ви пипа. Не казвам "докосва", защото е твърде интелектуално. Нали се разбрахме, че тази статия ще бъде простотия, особено за тези, които нищо не разбират от философия, Ерония и Ирония. Та, искате да пипате и да ви пипат, в зависимост от личните предпочитания. Искате някой да се грижи за вас. Някой да ви прави масажи, разтривки, да ви доставя еротични и други забавления. Ако го прави безплатно и сърцеотдадено, каквото и да представлява тази дума, още по-хубаво. Искате да правите какви ли не простотии, ама нищо лошо да не ви се случва. Ако може, разбира се. Искате МАНГИЗИ или МЪНГИЗИ. Много. Колко много? И вие не знаете. Важното е да се толкова много, че да купите всичко възможно на този и на онзи свят и в други светове и на други планети. Казвате, че не искате толкова много?! Заблуждавате се. Само се правете на праведен, че чак толкова не искате.

Някои имат много по-прозаични ИСКОВЕ. Искате да ви умре комшията, защото ви тропа над главата и защото си хвърля цигарата във вашата саксия, където отглеждате цвете, което не можете да отгледате в душата си. Искате да застреляте чиновника, който ви спира бизнеса, строежа на къщата или нещо друго и ви се хили насреща, защото има власт, която вие нямате. Искате да пречукате циганина, който е прескочил оградата ви и ви е откраднал кокошките. Искате да имате нова, млада и хубава жена на всеки пет години, не, ако може на четири, а защо не на две или една?
Аз например искам, като излезна на улицата навън, всичко да е подредено - улици, тротоари, градинки, да няма паркирали коли, да няма мириз на бензин, да няма толкова прах, натрупана по улиците и тротоарите, всичко да е като "по конец". Искам и други работи, естествено. Нали самият син Божи ни казва: Искайте и ще ви се даде, почукайте и ще ви се отвори. Или нещо подобно беше.


Искаме явно. Къде много, къде малко, но повечето много или твърде много. НО ИСКАМЕ ЛИ ПРАВИЛНО. Какво по дяволите е да искаме ПРАВИЛНО? Че откъде да знам. Да не съм БОГ, че да знам, кое е правилно и кое не. Писанието пише, че просто трябва да ИСКАМЕ. Подразбира се от другите текстове, ама къде време да ги четем. Нали трябва да ядем, да пием, да серем, да пикаем, да ебем и да правим и други работи, за някои от които ни плащат заплати. Къде време да четем. Къде време да мислим или да МИСЛИМЕ, както казва нашият премиер.

И да се върнем на ИСКАНЕТО и след това на ПРАВИЛНОСТТА НА ИСКАНЕТО.
Баси, мисля си, ако някой изчете всичко това и се опита да го анализира или ще получи културен шок или ще се отрече от Дявола.

Следва текст.








Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3236786
Постинги: 6936
Коментари: 4324
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930