Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2019 16:24 - Държавните идиоти измислиха още един тъп нов закон. Ще ни карат да си изваждаме паспорти на колите.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 148 Коментари: 0 Гласове:
0



 Бюрократщината има свойството на доказване на все нови и нови административни шаштании /глупости/, за да отмъкнат повече пари от овцете, демек от нас, данъкоплатците.

Преди няколко месеца формираха нова служба за контрол над винетките, накупиха оборудване за милиони, наеха нови 1000 души мързеливци и планираха десетки милиони за заплати и за нищо това не ни питаха, дали сме съгласни или не.


Сега си представете - около 4 милиона моторни превозни средства, които трябва да бъдат паспортизирани. Четири милиона. Това не са сто, двеста или хиляда. Това са четири милиона и като се има предвид, че нови 300 000 се регистрират всяка година. То не са екотакси, които явно се крадат от "нашите хора", обгрижване от екоминистерството, то не са такси за регистрация, то не е време, загубено в чакане на безконечните опашки пред пунктовете на КАТ.

Сега това ще се прави още по-нагло и в още по-големи мащаби. Разбра се, че пунктовете за технически прегледи, няма да правят новата паспортизация. Това ще бъде нова служба с нови служители. Даже формата на собственост няма никакво значение. Важното е, че ще ни дерат кожата отново и отново. И това при положение, че има толкова по-важни работи в държавата, за които администрацията и политиците нямат никакво желание да свършат. ПРОДЪЛЖАВА ХАРЧЕНЕТО НА НАШИТЕ ПАРИ НА ТЪМНО. НАПЪЛНО НЕПРОЗРАЧНО И БЕЗ НАШЕТО СЪГЛАСИЕ. 

Както се казва, те направиха паспортизацията на сградите, та почнаха и колите. Щели да дават лицензи за работа и т.н. и т.н. Представете си - това са милиони и милиони документи, справки, такси, губене на време.


Не мога да разбера, какво толкова е станало, че искат тази паспортизация? Какво лошо има в сега действащата уредба? Дори и със съществуващите несъвършенства, тя има един значителен за нас, потребителите, плюс - сравнително евтина е. Искат да я направят по-скъпа, защото иначе можем случайно да забогатеем без тяхно разрешение.

Гербаджии - този упрек е насочен към вас. Гледайте такива простотии, които предлагате, да не ви изядат главата. Защото вече започнахте да прекалявате.


А вие Бесепари, Седесари, Депесари и всякаква друга подобна паплач - да не си мислите, да се възползвате от тази герберска простотия. Каквото и да кажете, вие не сте по-добри от гърбавите. Даже и по-лоши сте. Затова си затворете плювалниците, защото идва времето, така наречените системни партии, да отидете на бунището на политическата история, заради гадостите, които направихте на народа си още от времето на социализма, та чак до наши дни. 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3217200
Постинги: 6920
Коментари: 4320
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930