Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2020 18:33 - Ако сте дебели, имате натрупани годинки и все още имате коса на главата си, тези съвети са за вас!02
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 151 Коментари: 0 Гласове:
1



 Случвало ли ви се е, стомапът ви да е пълен, А ДА УСЕЩАТЕ, ЧЕ НЕЩО НЕ Е НАРЕД, ЧЕ НЕЩО СТЕ ПРОПУСНАЛИ, ЧЕ НЕЩО СТЕ НЕУДОВЛЕТВОРЕНИ, ЧЕ СТЕ СЕ ПРЕЦАКАЛИ ПРОСТИЧКО КАЗАНО?


Това се случва едва ли не всеки ден, при едва ли не всеки човек. И това е обяснимо. Хората си нямат понятие как да се справят с този проблем. Действат първоинстинктивно:
  1. Ако са гладни, ядат;
  2. Ако са нахранени, но незадоволени, пак ядат;
  3. Някои пушат след ядене, други пият алкохол, трети пият вода, а четвърти търсят сладък вкус, за да "оправят" нещата от неудовлетворителната храна, която те самите в главите си не приемат за неудовлетворителна, но тя е такава въпреки тяхната воля и оценка, след като търсят "нещо друго".

Хората не знаят, че отново повтарям: КЛЕТКИТЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ТОЛКОВА ОТ КАЛОРИИТЕ, А ОТ ВКУСОВЕТЕ.

А ЕТО И РЕШЕНИЕТО ЗА ТОЗИ ТИП ХОРА, КОИТО ОПИСАХ В ПЪРВАТА СТАТИЯ ОТ ТАЗИ ПОРЕДИЦА:
  1. Спрете да ядете натриев хлорид. Това означава, да престанете да го добавяте в храната си и да не ядете храна, в която има добавен натриев хлорид;
  2. Спрете да ядете храна, в която има каквито и да са консерванти - на етикетите са изброени десетки  и стотици такива;
  3. Спрете да ядете сладка храна. Това на първо време е тази храна, в която има добавени захар или подсладители. На второ място това е "сладката" храна според Ведите - всичко, което е продукт на брашното, особено на рафинираното. Това е също и оризът. Полага ви се по една супена лъжица мед, където сладкият вкус да е в комбинация с други вкусове - стипчиво, горчиво, леко кисело. Например - лимон, джингър, куркума, чесън и т.н.
  4. Спрете да ядете кисела храна - храна, в която има добавен оцет. Към киселите храни се водят и сирената, кашкавалите и изобщо млечните продукти. Изключение от това правило са тези хора, които имат все още ензим в себе си, който разгражда лактозата от млякото. За дебелаците обаче, се препоръчва силно обезмаслено мляко и то само на гладно и без смесване с други продукти.

Как да се процедира, ако въпреки това се получи онова, за което говорехме, а именно НАХРАНЕНИ СМЕ, А НЕЩО НЕ Е НАРЕД?

Следваща статия.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3216101
Постинги: 6920
Коментари: 4320
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930