Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2021 08:00 - 8-ми март е. Честит празник на жените! И престанете да мразите себе си. Обичайте се, ако искате мъжете да ви обичат.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 62 Коментари: 0 Гласове:
0



 Днес е поредният измислен от не знам си кой празник на жените.

Вие, като излезете на улицата, какво виждате?  АЗ ВИЖДАМ НЕ ЖЕНИ, А ЖЕНИЩА. ЕДНИ ДЕБЕЛИ БУТОВЕ, ЕДНИ ДЕБЕЛИ ГЪЗОВЕ, ЕДНИ ИЗКРИВЕНИ ОТ САМОПРЕЦАКВАНЕ ФИЗИОНОМИИ.


Разбира се, че не говоря за всички. Говоря за онова мнозинство, не по-малко от 80% от жените, как изглеждат. Изглеждат като танкове. И в чужбина е същото. Да не си мислите, че само в България е така..

Та ето моите послания към българските жени, на този ден:
  1. Престанете да обвинявате другите, за вашето състояние;
  2. Опознайте себе си и си направете програма, която да спазвате. Като изключим определени генетически предиспозиции, които са характерни за около 10-15% от жените /вата доша генетическа конструкция, което означава кокалеста или видимо слаба конструкция на тялото/, за останалите 85-90% правилата, с някои изключения разбира се, са доста сходни;
  3. Престанете да ядете боклуци! Престанете да прекалявате с боклуци! Човек прекалява с боклуци, защото не яде правилната храна, в правилното време, в правилните пропорции и с правилното витаминно, минерално и енергийно състояние. Тогава организмът се опитва да си набави необходимите вещества от тези боклуци и заради това се тъпчете. Записвайте си през деня какво сте яли и пили и ще се изненадате, колко много сте се заблуждавали, че не ядете много;
  4. Престанете да се тровите с цигари, с надеждата да коригирате теглото си. Това не помага;
  5. Престанете да употребявате алкохол. Той също не помага, за да се обичате повече;
  6. Престанете да се тровите с леки и тежки наркотици и кафета. Това също не помага;
  7. Престанете да си мислите, че чрез хирургически корекции или разни там мазила, помади, химии и дрънкулки, които провисвате през ушите си или носите на ръцете и на врата си, можете да излъжете и себе си и останалите си. Този подход не работи. Колкото и да сте нацапана и накичена като кираджийски кон, това няма да скрие упадъкът, който е отвътре, в самата вас. Ако наистина искате да впечатлите един мъж, освен, ако той не е тъпанар, развийте и разкрийте истинската си природа. Гримът, екстеншъните, педикюрът и всякакви други глупости в случая не вършат никаква работа. Само можете да заприличате на нацапан индианец, който се подготвя да влезе в битка и се цапа така, за да уплаши врага;
  8. Започнете да упражнявате йога всеки ден, поне по два пъти - сутрин и вечер. Ето това наистина помага.
Това е истината. Хареса ли ви? Със сигурност, на много дами, тази истина няма да се хареса. Те искат да живеят в своя измислен свят, в който МЪЖЕТЕ ТРЯБВА ДА ИМ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ, НЕЗАВИСИМО ОТ ВЪНШНИЯ ИМ ВИД. ТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ХАРЕСВАНИ ТАКИВА, КАКВИТО СА И ЧЕ ВАЖНА БИЛА ВЪТРЕШНАТА КРАСОТА.


НЯМА ТАКОВА НЕЩО. ОСВОБОДЕТЕ СЕ НАВРЕМЕ ОТ ЛИЦЕМЕРИЕТО И САМОЗАБЛУЖДЕНИЕТО, ЧЕ МОЖЕТЕ ДА НЕ СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ТЯЛОТО СИ. ПОУЧЕТЕ СЕ ОТ ТЪПИТЕ ФОЛКАДЖИЙКИ, ЗАЩОТО АКО НЕ СА ИМ ТЕЛАТА, ПЕСНИТЕ ИМ НЕ СТРУВАТ ЗА НИЩО И НЯМА КОЙ И ЛЕВ ДА ДАДЕ, ЧЕ ДА ГИ СЛУША, КАКВО СЕ ОПИТВАТ ДА ПЕЯТ. ДА, СВЕТЪТ Е ПЪРВИЧЕН, ПОНЕ ДОКАТО НЕ Е ПРЕВЪРТЯЛ ОКОНЧАТЕЛНО, ОПЛЕТЕН В ПЕДЕРАСТИЯ, ДЖЕНДЕРСТВО И НЕ ЗНАМ СИ КАКВИ ДРУГИ ОЩЕ ПЕРВЕРЗИИ, ОТ КОИТО НЕ СЕ РАЖДАТ ДЕЦА.


Къде сме ние, мъжете ли? Никъде. По-зле сме и от вас, жените. Затова умираме средно с поне 5-7 години по-рано от вас. Ако препоръките за вас са 8, за нас, мъжете, трябва да да с няколко повече. Това е положението.


Къде съм аз ли? Жив кахър съм и аз. Повече плямпам, отколкото работя по въпроса. Но все пак работя. Не съм се предал.


ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3194879
Постинги: 6869
Коментари: 4294
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031