Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2021 01:38 - ЖУРНАЛИСТ - ИНТЕЛЕКТУАЛНА ПРОСТИТУТКА НА ЕЛИТА, КОЯТО ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ НА РОБИТЕ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 272 Коментари: 0 Гласове:
2



 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage,,Когато пак и пак летите в САЩ, където всичко ви плащат и ви канят да интервюирате американски политици, вие се доближавате все по-близо до кръговете, които са на власт. И на вас ви се иска да останете в кръга на този елит, и вие пишете така, че да се хареса на елита.
Всекиму се иска да е журналист-звезда, на когото е позволено да разговаря изключително с известни политици. Но само едно ваше неправилно действие и вашата кариера на звезден журналист отива в миналото. Това всеки го знае. И всички сътрудничат.

Аз получавах подаръци, а не пари за проамерикански статии. Вещи, като златни часовници, водолазна екипировка, пътешествия и живот в петзвездни хотели. Познавам много германски журналисти, които можеха да си купят с тези подаръци вила в чужбина, за прекарване на отпуските. Но много по-важно от парите и подаръците е това, че ако пишеш проамерикански или пронатовски материали, тогава тебе те подкрепят. А ако не правиш така, ти тъпчеш на място, и ще ти позволяват само да сортираш писмата на читателите в редакцията.
Германия е бананова република - където въобще нямаш право да критикуваш едностранното осветяване на събитията, даже и чрез сатира. Това е имитация на свободна преса. Това е безумие.

Аз вършех погрешни неща. Правех го, за да манипулирам хората. Това беше истинска пропаганда. Моите колеги също се занимават с подобни работи, защото са им платили. Става дума не само за журналистите в Германия, но и в цяла Европа. Станах дори почетен гражданин на Оклахома, защото пишех статии, одобряващи политиката на САЩ. Подкрепяха ме агенти от ЦРУ, а аз им помогнах в няколко случая, в които без моята журналистическа помощ те просто биха се опозорили. Свободата на словото в Германия е симулация, а кариерата е резултат от сътрудничество със спецслужбите.

Един прекрасен ден агентите
от BND (германската федералната служба за разузнаване) дойдоха при мен в кабинета ми във в. Frankfurter Allgemeine във Франкфурт. Те поискаха от мен да напиша статия за Либия и Муамар Кадафи... Дадоха ми цялата необходима секретна информация и ме накараха да сложа името си под статията."

- Удо Улфкоте, бивш кореспондент на един от най-големите германски вестници ,,Frankfurter Allgemeine Zeitung."

Знаете ли, че?
Георги Коритаров е агент на Държавна сигурност под псевдонима Алберт. 270 страници доноси написал
агент Алберт.

Знаете ли, че?
Един от най-големите "антикомунисти"
Иво Инджев,
е бил комунистически агент под псевдоним Ивайло.

Бащата на другарката Люба Кулезич, сръбския комунист, шумкар-терорист и естествено „активен борец" Михайло Кулезич. ,,Човекът, който в бял костюм и бели обувки, с българското знаме в ръка, поведе първото свободно хоро на Девети септември 1944 година пред околийския комитет на БКП в Хасково... Докторът по политикономия Михайло Кулезич също дълги години е един от най-достойните кадри на Окръжния комитет на БКП в Хасково."

- Тодорка Николова – „Герой на деня: - Партията пратила Люба Кулезич в Русия!", Информационна агенция БЛИЦ, blitz.bg, София, 13 март 2009 г.

,,Агент „Димитър“ също се обяви за съсипан от тоталитарната власт?! „Цял живот съм работил в една несвобода. За мен комунистическият партиен орган написа - това беше един от ранните ми в некролози - че съм потънал окончателно в блатото на антикомунизма. Ако това беше казано за някое от келеметата на прехода, то щеше да претендира да стане пожизнен президент на Вселената. Но тогава имаше правила и толкова.“
Този пладнешки апаш не вярва в нищо друго, освен в парите. И за да ги придобива, е готов да се отрече от бащите си – от онези, които го създадоха. Не, Кеверок Кеворкян никога не е печелил. Подхвърляли са му, както и сега – като на куче. За да слуша. Свикнал е с късия повод, на който го държат. Лае правилно и папка обилно..."

- Георги Ифандиев

,,Георги „Гого" Лозанов е син на архитекта, проектирал някои от сградите на основната резиденция на комунистическия диктатор Тодор Живков Боянската. - А също така и тази на активните борци на „Позитано" 20 - днес централа на БСП. Даже паметника на Тато в Правец. Доверие е това, ей!
Младият наследник, превърнал вратната пеперудка в свой запазен знак, сключва успешен брак. Става зет на изпълнителя на мокрите поръчки на БКП в изобразителните изкуства, дългогодишния член на ЦК на БКП, Светлин Русев."

- Георги Ифандиев

,,Бащата на Иво Прокопиев е член на БКП, брат му - също. Таткото и братчето са офицери от Държавна сигурност.
Таткото бил избран лично от Тодор Живков за директор на Държавното ловно
стопанство „Воден“.
Често водел в него
и Леонид Брежнев - генерален секретар на Комунистическата партия на Съветския съюз."

- Георги Ифандиев

Знаете ли, че?
Атанас Свиленов(бивш главен редактор на вестниците и директор на Българската национална филмотека,
Литературен форум" (1992) и „Демокрация"
оглавявал и филмотечния архив в БНТ) е агент на ДС под псевдоним - ,,Пламенов."

Знаете ли, че?
Бившият издател на вестник "Дума" и бивш собственик на ББТ Петър Манджуков е сътрудничил към Второ, Пето и Девето управление на ДС под псевдонима "Омортаг."

Знаете ли, че?
Огнян Огнян Стефанов
(журналист и собственик на сайта Frog news), под псевдоним
е агент на ДС - „Академик."

Знаете ли, че?
Иван Гарелов е агент на ДС с псевдоним „Талев". В досието на агент Талев” има запазени осчетоводени разходи по почерпки, подаръци, възнаграждения, "маршрутиране", като Държавна сигурност е осигурявала кариерата му в Българската телевизия и честите му излизания в „прогнилия Запад".
През 1990 г. Гарелов е изпратил писмо с искане да бъде заличен от всички картотеки, но в архивите на ДС са запазени общо пет агентурни сведения
в две различни дела за него.

Бащата на Тома Томов, беше последният началник на затвора в Белене.
Аз съм свидетел жив, но и потърпевш на неговите издевателства.
Баща му беше вулгарен сталинист, той е човек на
Първо главно управление на ДС. Бил е с мисия в
Англия, но с дипломатически имунитет. Но
англичаните го разкриват и изгонват.
Правят го за наказание директор на затвора в Белене."

- Георги Константинов

Ченгетата и комунистите винаги имат трибуна справка - Георги „Алберт" Коритаров, Цоня , Лора" Събчева, офицера Велизар Енчев, Огнян Стефанов, офицера Стефан Солаков, Иво „Ивайло” Инджев, офицерката Нина Спасова, Кеворк „Димитър" Кеворкян, Пенчо,Максим" Ковачев, Иван , Талев" Гарелов, Тошко Тошев, Божана „Цветанова" Димитрова, Петко Бочаров, Борислав Красимиров" Джамджиев, Васил „Хермес" Станилов, Николай „Благовест" Конакчиев, Андрей Райчев, Вечеслав „Радев" Тунев, Димитри „Стефан” Иванов, Огнян Минчев, Иван „Огнян” Гранитски, Евгений Дайнов, Тома Томов, и т.н. Докато при честните гласове това става случайно или по изключение."

- Георги Ифандиев image



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 902818
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031