Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2022 11:28 - От администрацията на Байдън заявили, че връщането на Крим на Украйна било възможно, имайки предвид напредъка на ВСУ.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 1022 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 07.10.2022 16:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Не съм сигурен, дали мозъците на тези хора са в ред. Провалите в толкова много конфликти по света, в които участваше пряко или косвено Америка, явно на нищо не са ги научили. Откъде да знаем, че няма да се повтори Виетнам и Афганистан. Каква стана тя, на практика американците не въоръжиха ли с 83 милиарда долара талибанските бунтовници? Каква е гаранцията, че сега няма се случи нещо подобно или не дай си боже, нещо много по-страшно, защото талибаните нямаха атомни бомби.

Украинците завземат територии, на които населението се чувства предимно украинци и което население мрази руснаците. Кой ще подкрепи украинската армия  Крим? Кримските татари ли? Защото освен тях, крим е преобладаващо руско говорящ.

Омръзна ми да гледам, как светът е поле за изява на шапкари. Това са  хората, които нищо не са произвели в живота си. Само за пушки и патрони говорят. Само танкове и самолети им са в главата. Какво трябва да се случи, че да се кротнат? Преди години японците се бяха нахвърлили върху цяла Югоизточна Азия и Тихия океан. Че посегнаха и на САЩ, без да си дават ясна сметка, че са "събудили един спящ гигант", както сам Ямамото се изразява, завършвайки операцията по нападението над Пърл Харбър. Думнаха им две бомби и онези се кротнаха.

Не говоря, че ситуацията сега е аналогична. Само казвам, че руснаците няма да се откажат да защитават руснаци и че Украйна може да се окаже мястото, където може да думне нещо голямо и разрушително. И то за какво? Защото тъпите украинци искат от тъпите руснаци да ги владеят и да им се подчиняват. Защото тъпи болшевики са начертали едни тъпи граници преди години. И защото едни тъпи наши съюзници раздаваха кроасани на украинците, че да се дървят на руснаците. Баси и тъпнята стана в тази държава. И ако думнат Киев, кой ще е виновен? Че руснаците са тъпанари като украинците или обратно, но жалкото е, че и нашият така наречен Запад е управляван от тъпи политици. НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ ТЪПОТИЯТА УПРАВЛЕНСКА И ЧОВЕШКА. Цяла Европа и светът ще страда, защото тъпите украинци карат руснаците да учат украински, защото така трябвало. Защото те започнаха първи. 


ЯНУКОВИЧ БЕШЕ КРАДЕЦ, ТО Е ЯСНО НА ВСИЧКИ. НО БЕШЕ ЗАКОННО ИЗБРАН КРАДЕЦ. БЕШЕ СВАЛЕН ЧРЕЗ ПРЕВРАТ. СЛЕД ТОВА И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ - УКРАИНСКА И РУСКА СЕ ИЗВЪРШИХА ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, НО ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ, ЧЕ УКРАИНЦИТЕ НЕ НАПРАВИХА НИЩО, ЗА ДА СЕ СПОРАЗУМЕЯТ С ЖИВЕЕЩИТЕ НА ИЗТОК РУСНАЦИ. ОПИТАХА СЕ ДА ИМ НАЛАГАТ ПАРАДИГМИ СЪС СИЛА. А КАКТО ЗНАЕТЕ, ФИЗИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ НИКОЙ НЕ Е ОЩЕ ОТМЕНИЛ. НА СИЛАТА ЩЕ ИМА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ СЪС СЪЩАТА СИЛА ИЛИ ПО-ГОЛЯМА.


А ОТ ЦЯЛАТА ТАЗИ РАБОТА, ЗАЩО НИЕ ДА СТРАДАМЕ? ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ОСТАВИМ ДА СЕ РАЗБЕРАТ ПОМЕЖДУ СИ. АМА НЕ, ОНАЗИ ТЪПА КУЧКА ТРЯБВАШЕ ДА РАЗДАВА КРОАСАНИ НА ПЛОЩАДА В КИЕВ. ОТ ИМЕТО НА АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, РАЗБИРА СЕ, ЗАЩОТО ТЯ Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО. КАКВО ОЧАКВАТЕ ТОГАВА ДА СЕ СЛУЧИ. АКО ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ КОЛКО НЕЛЕПО Е ВСИЧКО ТОВА, ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, НА ПРОТЕСТИТЕ НА ЧЕРНОКОЖИТЕ, СЛЕД УБИЙСТВОТО НА ДЖОРДЖ ФЛОЙД, ПРЕДСТАВИТЕЛ НА РУСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ НА УКРАИНСКОТО, ДА РАЗДАВА КРОАСАНИ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. ТОВА Е ЛУДОСТ.

НЕ ХАРЕСВАМ ТОВА, КОЕТО НАПРАВИХА УКРАИНЦИТЕ, НИТО ТОВА, КОЕТО НАПРАВИХА РУСНАЦИТЕ. ВСЕКИ ОТ ТЯХ СИ ИМА СВОИТЕ ОБЯСНЕНИЯ И СВОЯТА ПРАВДА. НИКОЙ ОБАЧЕ НЕ ИСКА ДА СЕ ПОСТАВИ НА МЯСТОТО НА ДРУГИЯ. ТОВА СА ПОЛИТИЦИ И ХОРА НА НИСКА СТЕПЕН НА СВОЕТО РАЗВИТИЕ. ПЪРВИЧНИ, ЕМОЦИОНАЛНИ И С ОГРОМНО ЕГО. И ПРАВИТЕЛСТВАТА ИМ И НАРОДИТЕ ИМ. НО НЕ ХАРЕСВАМ И ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВАТА НА НАШИТЕ СЪЮЗНИЦИ. НИКОЙ НЕ Е С АКЪЛА СИ В ТОЗИ СВЯТ.



Гласувай:
2



1. emelika - "Какво трябва да се случи, че да се кротнат?"
06.10.2022 13:28
Навярно наближаващото според учените меко "Преходно геомагнитно събитие на Адамс", предшестващо Ласшамб, което ще промени физическата карта на света. Според екип от международни учени много от днешните територии ще изчезнат. Вкратце за България това е само ивица край морето. Австралия, Япония и Британия изцяло ще изчезнат, а от САЩ се останат само високите части на планините... Никой не знае кога ще е . Може и утре. Това е цикличен процес с неравномерна ритъм, който вече е започнал, дори се е забързал.
цитирай
2. kolevdobri - Така е!
07.10.2022 16:56
emelika написа:
Навярно наближаващото според учените меко "Преходно геомагнитно събитие на Адамс", предшестващо Ласшамб, което ще промени физическата карта на света. Според екип от международни учени много от днешните територии ще изчезнат. Вкратце за България това е само ивица край морето. Австралия, Япония и Британия изцяло ще изчезнат, а от САЩ се останат само високите части на планините... Никой не знае кога ще е . Може и утре. Това е цикличен процес с неравномерна ритъм, който вече е започнал, дори се е забързал.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3220459
Постинги: 6921
Коментари: 4321
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930