Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2017 12:38 - Ако половината от учениците ходят на частни уроци, значи не учат достатъчно в училище.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 330 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.09.2017 10:24


 http://life.dir.bg /news.php?id=26317056

Има нещо сбъркано наистина. Защо им е да посещават частни уроци, ако ходят на училище. Или там не учат каквото и както трябва или това е далавера на самите учители, които са му намерили колая. По-скоро съм за второто, защото лично съм предлагал на учител 50% повече пари, за да работи за мен, но той ми отказа веднага. При мен се работи, не е като да се размотаваш с децата. Сега какво правят - изкарат няколко часа в училище и си набележат "бройки" закъсали ученици за след училище. Така в рамките на деня хем получават заплата от данъкоплатците, хем и чукат след това частни уроци. След това ги търси за работа. И 1000 лева заплати да им дадеш, пак няма да дойдат да работят в частния сектор. 


Затова моето предложение: Децата ни да учат целодневно. Така, както ние ходим на работа 8 часа в денонощието, така и децата ни могат да учат в училище по 8 часа. Между другото, как е възможно, моят работен ден да е по-голям от 8 часа, а едно дете, с толкова много енергия, която е несравнимо по-голяма от моята, да ходи на училище до обяд? Били се изморявали и какви ли не глупости слушам. Падало им желанието за учене. АМИ КАТО ГИ КАРАТЕ ДА УЧАТ ГЛУПОСТИ И НЕ ИМ Е ИНТЕРЕСНО, КАКВО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ НЯМА ДА ЗАСПЯТ НА ЧИНА ЛИ. Изкарайте ги навън да поиграят на игрището и след това пак ги върнете в училище. Като излязат от училите те не трябва да имат енергия за нищо друго. Тогава няма да правят глупости и няма да е нужнно да се притеснявате, че децата ви са оставени без контрол и се шлаят в лоша компания, на улицата, пият алкохол или се опушват с трева. ПРАВЯТ ВСИЧКО ТОВА, ЗАЩОТО ИМ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ГО ПРАВЯТ. ЗАЩО В ЮЖНА КОРЕЯ НЕ СЕ ОПЛАКВАТ ОТ ТОВА, ЧЕ ДЕЦАТА ИМ СА ПО ЦЯЛ ДЕН НА УЧИЛИЩЕ? ИЗГЛЕЖДА ОТ ЦЯЛАТА ИНТИФА, ДАСКАЛИТЕ ИМАТ НАЙ-ГОЛЯМА СМЕТКА, ЗАЩОТО ПОЛУЧАВАТ НА ПРАКТИКА ПО ДВЕ ЗАПЛАТИ - ПЪРВАТА Е ДА УЧАТ ДЕЦАТА В УЧИЛИЩЕ, ДО ОБЯД, А ВТОРАТА Е ДА ДАВАТ ЧАСТНИ УРОЦИ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДЕЦА СЛЕД ОБЯД.

И друго, не по-малко важно. Внимавайте какво давате на децата си да ядат и какво си купуват с вашите пари. Когато отидете на бензиностанцията, нали не слагате бензин, когато колата ви работи на дизел или обратното. Спазвате стриктно указанията. А в същото време децата ви се тъпчат с боклуци и след това нямали енергия. Че откъде да им дойте енергия, като вкарват в организмите си некачествено гориво!

И още нещо - КАРАЙТЕ ГИ ДА РАБОТЯТ, ЩЕ ИНАЧЕ ЩЕ СТАНАТ ПО-ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ И ОТ ВАС. ОТ СОБСТВЕН ОПИТ ВИ ГО КАЗВАМ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГИ ЮРКАТЕ ДА РАБОТЯТ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ И ЗА ДЕЦАТА И ЗА ВАС. НЕКА СЕ СКЪСАТ ОТ РАБОТА. КРЪВ ДА ИМ ПОТЕЧЕ ОТ ДЛАНИТЕ - ПРЕДИ ГОДИНИ НЕ ПОЛЗВАХМЕ РЪКАВИЦИ. СЕГА ПОНЕ ИМА РЪКАВИЦИ ЗА РАБОТА.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3239387
Постинги: 6938
Коментари: 4326
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930