Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2012 14:49 - Приказка за Бузлуджа 1. Нямаме музей на СВОБОДАТА, но имаме музей на РОБСТВОТО.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 445 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 20.04.2012 22:18


Лозунги от рода на „Искаме си социализма” само показват, че хората, които вярват в тези идеи са именно хората, които не вярват на себе си. Не вярват, че от тях зависи нещо. Вярват, че партийният секретар ще вземе по-правилното решение за тях. Вярват, че държавната комисия по планиране ще осигури по-справедливо разпределение на обществения продукт. Вярват, че децата им ще имат по-добро образование, а те самите – по-добро социално обезпечение. Същите тези хора вярват, че социализмът ще им даде и добро медицинско обслужване и добра инфраструктура.

 

ДА, ТЕ ВЯРВАТ В ТОВА, ВЪПРЕКИ, ЧЕ НЕ СИ СПОМНЯМ ДО 1989Г. ДА Е ИМАЛО НИТО ДОБРА ИНФРАСТРУКТУРА, НИТО ДОБРО УЧИЛИЩЕ, НИТО ДОБРО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ИЛИ СОЦИАЛНО ОБЕЗПЕЧАВАНЕ. АКО КОМУНИСТИТЕ НЕ БЯХА ОТКРАДНАЛИ СОЦИАЛНИТЕ ФОНДОВЕ, СЕГА ПЕНСИОНЕРИТЕ НЯМАШЕ ДА ПОЛУЧАВА ПО ЕДВА СТОТИНА ЕВРО ПЕНСИЯ НА МЕСЕЦ.

 

КАКВО СТАНА СЛЕД 1989г.?

 

 

В последните 22 години, ВСИЧКИ НИЕ ЖИВЕЕМ В ЕДНА ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКА ТЪПНЯ, КЪДЕТО РЕСУРСИТЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯХА И ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯХА ОТНОВО ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ, КОИТО НИ УПРАВЛЯВАХА 45 ГОДИНИ В УСЛОВИЯТА НА СОЦИАЛИЗМА ИЛИ В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ, РЕСУРСИТЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯХА ОТ ТЕХНИТЕ ДЕЦА, ВНУЦИ, ПРАВНУЦИ И СВЪРЗАНИТЕ С ЦЯЛАТА ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ГМЕЖ - ТАЙНИ СЛУЖБИ И ПОЛИЦИЯ.

 

Толкова е простичко: комунистите намериха начин да ЛЕГАЛИЗИРАТ ИКОНОМИЧЕСКИ СВОЯТА ПОЛИТИЧЕСКА ВЛАСТ СЛЕД 1989г.

 

Сега какво ще стане? Със същите тези откраднати от нас пари, които са отишли за формирането и увеличаването на богатствата им, лявоориентирани партийни фирми ще строят НОВА БУЗДУЖДА и така ще са сигурни, че заразата от техните отвратителни и антихуманни идеи няма да бъде изтрита от лицето на земята. Те имат нужда от тази зараза, за да правят пари – на гърба на простолюдието, което лесно могат да излъжат с благи приказки за социална справедливост и солидарност. Перверзни боклуци!

 

 

Аз пък не искам чинията на БУЗЛУДЖА ДА СЕ ПРЕВРЪЩА В РЕКЛАМА НА ОНЗИ ОМРАЗЕН СТРОЙ, КОЙТО В НЯКАКВА СКРИТА ФОРМА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА И СЕГА.

 

Какво ще видят там бъдещите поколения: Шизофреникът Маркс, който обви в тъпа политика една блестяща икономическа теория и я покри с помията наречена ЕКСПРОПРИАЦИЯ. Толкова е бил смотан, че дори и пурите му ги е плащал Енгелс. Последният пък ще бъде поставен до Маркс, защото го е издържал, докато Маркс е творял своите глупости.

 

Какво ще видят там? Сифилистикът Ленин, този безграничен боклук, който е сеел наред зловредното си идеологическо семе, че с диктатура, пък макар и пролетарска, може да се просперира икономически.

 

Може би ще видим Димитър Благоев, един доказан демагог и мързеливец, който един домат не е посял през живота си.

 

Надявам се, че ще видим и Сталин  - този сатрап, на чията съвест трябва да лежи смъртта на десетки милиони хора.

 

Надявам се да видим и Берия – да, онзи Лаврентий. Част от престарелите и затъпели български комунизирани пенсионери трябва да го видят и него. Дано им се случи техните внучки да бъдат отвлечени от улицата с цел задоволяване на половите нагони на един такъв партиен лидер и тогава вероятно ще разберат в какъв филм участват. Обикновено след такива "изпълнения" на Лаврентий, тялото на девойката безследно изчезвало. И тези рапони си искат социализма обратно. Да ходят в Сибир и там да си правят нещастната социалистическа държава. Отрепки.





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3247726
Постинги: 6941
Коментари: 4327
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930