Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2014 21:45 - Случаят в Лясковец - каква жалка полиция имаме 2?
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 282 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.03.2014 21:58


Не ме съдете, ако не харесате това, което ще напиша. Нали всеки има право на мнение?

НИЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ ИЛИ НЕ?

Ако сме правова държава, това влизане оторизирано ли е от съдия или не? Доколкото разбрах, била информирана прокуратурата.

Ако има такава оторизация, тя законна ли е или не? На какво основание е издадена? Доколкото знам, на свобода има десетки редицивисти, да не кажа стотици, извършили многократно престъпления, много от тях лежали зад решетките... Не съм чул такава акция да е извършена срещу тях. Защо мишена е станал човек, който към момента има чисто съдебно досие?

Това, че човекът е бил нервак, прави ли го автоматично престъпник? То в тази държава половината от населението са нерваци. Това основание ли е да изпратим в населените места бронирани мотострелкови дивизии, за да се справят с проблема? 

Ако неговото разрешително за оръжие е изтекло, къде са дремали онези от КОС?

Защо мълчи министър Йовчев?

Къде се ската главният секретар - ами аз мога да кажа, че главният секретар "гледа лошо", както беше написал един прокурор по делото на братя Галеви и това да е доказателство за пред съда, че той е бандит. Баси и правораздаването имаме, ако поискам той да бъде задържан заради такова обвинение. Нали е тъпо, да се изтъкват такива доводи и някой да им вярва?

Но като имаш тъп персонал, който прави всичко и то не както трябва, за какво повече да говорим. Въпреки, че тъпият персонал не върши работа и прави проблеми, нещата не се променят. Керванът си върви, а кучетата си лаят.

Сега задавам най-провокационния въпрос: ДАЛИ ЩЕШЕ ДА ИМА ПОСЕГАТЕЛСТВА НАД ИМУЩЕСТВОТО И ЖИВОТА НА БЪЛГАРИНА, АКО НЕКАНЕНИТЕ ГОСТИ ГИ ПОСРЕЩАХМЕ ПО НАЧИНЪТ, ПО КОЙТО ОНЗИ ЧОВЕК ОТ ЛЯСКОВЕЦ Е ПОСРЕЩНАЛ СПЕЦ ЧАСТИТЕ? МИСЛЯ СИ, ЧЕ НЯМАШЕ ДА СМЕ БИЛИ 500 ГОДИНИ ПОД ТУРСКО РОБСТВО, ЗАЩОТО ТУРЦИТЕ СА НЯМАЛИ НИКАКЪВ ШАНС ДА НИ ПОРОБЯТ. ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ ДЪРЖАВА, КОЯТО ДА НИ СЛУЖИ НА НАС, А НЕ ДЪРЖАВА, НА КОЯТО НИЕ ДА СЛУЖИМ. ДЪРЖАВАТА Е ПОСТЪПИЛА КЪМ ТОЗИ ЧОВЕК НЕ КЪМ ЧОВЕК, КОЙТО ИМА ПРАВА, А КЪМ ЖИВОТНО, КОЕТО Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ УКРОТЕНО. НО ТОВА ЖИВОТНО НЕ Е УХАПАЛО НИКОГО ДОСЕГА. ТО ХАПЕ, ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ НЕГОВИТЕ ЕСТЕСТВЕНИ ПРАВА НЕ СА ЗАЩИТЕНИ. Какво си мислите, че ще направи една змия, ако я настъпите? Ще се опита да ви ухапе, разбира се. Това означава ли, че трябва да избием всички змии? На някой може и да му хареса идеята, но не знам на природата дали ще й хареса. Преди време американското правителство имало глупостта да позволи да се избият вълците в Йелоустоун и следствие на това добрите еленчета така изгризкали горите, че почвата започнала да ерозира с невиждани темпове за тази област. Така че нека да внимаваме с определенията кой е лош и кой е добър.
Гледахте ли възрастната жена, която Карбовски показа, онази, която циганите я изнасилили и ограбили. Сега се учи да стреля. Това е заради българската полиция, която никаква я няма, когато ни трябва. А когато се появи, осира всичко...Къде бяха спецчастите или жандармерията или полицията или тайните служби, за да я защитят от това безчестие?





Хайде поставете се на мястото на този човек от Лясковец. Някой нахлува в къщата му в 6 часа сутринта. КАК ИСКАТЕ ДА ГО ПОСРЕЩНЕ - С ХЛЯБ И СОЛ ЛИ? ДА ГО НАЕБАТ, ДА МУ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ И ДА МУ ТРЕСНАТ ЕДНА БРАДВА В ГЛАВАТА. КАКВИТО СЛУЧАИ ИМА В СЪЩАТА ТАЗИ ОБЩИНА ЛЯСКОВЕЦ. Или може би първо е трябвало да се обади на тел. 112?



КОЙ Е НАРЕДИЛ ДА СЕ ВЛЕЗЕ СЪС СИЛА В ЖИЛИЩЕ НА ЧОВЕК, КОЙТО ДОРИ Е НЯМАЛ И КРИМИНАЛНО ДОСИЕ И НЕ Е ИЗВЪРШИЛ НИКАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДОСЕГА?

И вместо да бъдем лицемери и да раздаваме награди за измислени герои и да строим след това паметници, каквито идеи има, нека  честно да си признаем - ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ Е БИЛА ТЪПО ЗАМИСЛЕНА И ТЪПО ИЗПЪЛНЕНА. И ВСИЧКИ ПО ВЕРИГАТА НОСЯТ ВИНА - ОТ МИНИСТЪРА, ДО ПОЛИЦАЯТ, КОЙТО ЗАГИНА, лека му пръст, че за мъртвите или истината или нищо.

НЕКА НЕ ГО ОПРАВДАВАМЕ, ЧЕ ТОЙ Е ИЗПЪЛНЯВАЛ ЗАПОВЕД. АКО МУ ЗАПОВЯДАТ ДА УБИЕ МАЙКА СИ, ЩЕ ГО НАПРАВИ ЛИ?АКО МУ ЗАПОВЯДАТ ДА ИЗВЪРШИ НЕЩО НЕЗАКОННО, ЩЕ ГО НАПРАВИ ЛИ?

АКО Е ЧОВЕК - ПЪРВОТО ЧОВЕШКО КАЧЕСТВО Е ДА РАЗСЪЖДАВА И СЛЕД ТОВА ДА ДЕЙСТВА. А АКО НЕ Е ЧОВЕК, А Е МАШИНА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ТЪПИ ЗАПОВЕДИ, НЕ Е ИМАЛ МЯСТО ТАМ, КЪДЕТО ИМАШ ПРАВО ДА НОСИШ ОФИЦИАЛНО ОРЪЖИЕ И ДА ГО ИЗПОЛЗВАШ.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3255293
Постинги: 6941
Коментари: 4328
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930