Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2014 11:20 - Ако гласуваш на изборите със "ЗА", значи си за статуквото, независимо от това, за кого си гласувал.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 759 Коментари: 5 Гласове:
-1

Последна промяна: 16.05.2014 11:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Малко гадничко е наистина твърдението на хора, които казват, че за да променят нещо, трява всички да гласуваме. Но не казват как. Как да се гласува "за" или "против".


Манипулантите точно на това разчитат. На гражданската ни съвест, която да повярва, че ако гласува ще промени системата и ще направи животът ни по-добър.

На практика обаче, този призив е призив да гласуваме за една от политическите сили, независимо от това дали са в парламента или не. Но нито една политическа сила не ни предлага да излезем от СИСТЕМАТА, а всички се въртят в приказките си така, че да се запази сегашната СИСТЕМА.

А тя какво вие знаете, не ни дава достатъчно права и ни превръща в маша за бюрократи и политици.


Затова, ако гласувате за който и да е, без той да е поел ангажимент да се бори за промяна на политическата СИСТЕМА в България, вие гласувате за СТАТУКВОТО.

Затова ви призовавам да отидете да гласувате, но да гласувате с НЕДЕЙСТВИТЕЛНА бюлетина. Само така ще покажете, че не искате да живеете в тази политическа система, в която вие сте НИКОЙ.. Какво значение е има за кого гласувате? Дали това е Борисов, Станишев, Доган, Бареков или за който и да е друг? Ще бъде като приказката: Стани да седна, че и аз трябва да крада.

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НИЩО СЪЩЕСТВЕНО ПОЛОЖИТЕЛНО ЗА БЪЛГАРИЯ, ОСВЕН АКО НЯМА МАНДАТ ОТ НАС, ИЗБИРАТЕЛИТЕ, ДА ПРОМЕНИ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА. А ТАКОВА ЖЕЛАНИЕ НЕ ВИЖДАМ В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ НА БЪЛГАРИЯ. ЗАЩО ТОГАВА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ? ЗА ДА СТАНЕ ПРИКАЗКАТА, ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ, ЧЕ Е ПО-ВИСОК. НЕ, МЕРСИ!

ЗАТОВА ГЛАСУВАЙТЕ "ПРОТИВ СИСТЕМАТА", ДОКАТО НЕ СЕ ПОЯВИ ИСТИНСКИ РЕФОРМАТОР, КОЙТО ЩЕ НАПРАВИ НАЙ-ПОСЛЕ ПРОКЛЕТИТЕ РЕФОРМИ И ЩЕ НИ ДОСЕНЕ ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ.


Между другото. Със "за" ще гласуват тези, на които им е платено да гласуват, предимно гласоподаватели от малцинствата. Ще гласуват и онези идиоти, които независимо от това, че тънат в мизерия - голяма част от пенсионерите и гласоподавателите на ДПС, харесват сами да прекарват себе си и бъдещите си поколения, защото в главният им мозък линковете не работят както трябва.
Ще гласуват и тези, които имат интерес от статуквото - това са десетки хиляди хора - партийни членове и техните семейства, такива, които са получавали облаги от властта и се надяват пак да получават, ако тяхната партия дойде на власт. Така ще се съберат едни 3 милиона идиоти, които определят накъде върви България, като 95% от тях хабер си нямат и не са прочели и един ред от платформите на съответните политически партии.

Останалите 3 милиона гласоподаватели, към които се числя и аз или няма да гласуват, както правят това в последните 10 години или ще отидат да пуснат недействителна бюлетина, знаейки, че ако не го направят, техният глас ще се разпредели между политическите партии, без дори и да ни питат. Засега недействителните бюлетини са в рамките на около 2-3%. Моят призив е да станат поне 50% от всички бюлетини. Само така можем да кажем "не" на съществуващото статукво, което обрича България да бъде бедна и унизена.




Гласувай:
0



1. ssvetozar - Как си представяте
16.05.2014 11:31
тази промяна на системата, за която говорите ?
цитирай
2. minevv - da
16.05.2014 11:33
Затова ви призовавам да отидете да гласувате, но да гласувате с НЕДЕЙСТВИТЕЛНА бюлетина. Само така ще покажете, че не искате да живеете в тази политическа система, в която вие сте НИКОЙ..
100% ЗА
От години го казвам
цитирай
3. kolevdobri - Накратко...
16.05.2014 11:42
ssvetozar написа:
тази промяна на системата, за която говорите ?

Когато не участваме в тези избори, ще покажем на политическата класа, че не ги харесваме. Не им харесваме платформите, защото всички виждаме, че десетилетия наред все едно и също се случва. Тогава на политическия небосклон със сигурност ще се появи политическа партия, която ще ни обещае смяна на системата. Простичко казано, това е Система, в която има повече политически, икономически и социални свободи. За жалост това никой не ни го предлага. В предишният пост съм дал повече подробности.
цитирай
4. kolevdobri - За повече информация.
16.05.2014 11:44
ssvetozar написа:
тази промяна на системата, за която говорите ?

"Днес 16.05.2014г. - 2-ри ден без достатъчна свобода." - предишния постинг.
цитирай
5. kolevdobri - Благодаря
16.05.2014 11:53
minevv написа:
Затова ви призовавам да отидете да гласувате, но да гласувате с НЕДЕЙСТВИТЕЛНА бюлетина. Само така ще покажете, че не искате да живеете в тази политическа система, в която вие сте НИКОЙ..
100% ЗА
От години го казвам

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3251681
Постинги: 6941
Коментари: 4328
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930