Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2015 13:02 - Как да се разпределя емигрантския поток, плъзнал към Европа?
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 1157 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
80 % за САЩ.

20 % за Европа.


Разпределението трябва да отговаря на това, кой "разбъжиква" ситуацията в районите, от които идват бежанските вълни. Да сте чували за сирийски бежанци преди времето, когато англичани и американци решиха, че искат да свалят Асад от власт? Не сте чували нали? Ами за бежанци от Либия или такива, които използват Либия като трамплин, тогава, когато Кадафи беше на власт?

Сега ще започнат да идват бежанци и от Йемен, след като саудитците открито взеха страна в конфликта там.

Откъде другаде да очакваме бежанска вълна? Ами следете американската и европейската политики и ще ви светне "фенера".

Много държа на това Америка да е силна и богата. Същото пожелавам и на Европа, още повече, защото и ние сме част от нея. Но политиката и на Америка и на Европа отдавна е загубила чувството си за справедливост и започнахме да си бъркаме "гагите" навсякъде по света. Емигранската вълна ще отслаби Европа, защото процесът е излязъл на практика извън контрол. Емигрантите идват със своите културни и религиозни особености и в обем, който трудно може да се смели от европейците. Цели квартали населени от чужденци в Лондон, Париж, Копенхаген и Хамбург общуват само на майчиния си език и отказват да бъдат интегрирани в европейското семейство. Нещо повече, тези хора в голяма степен се опитват да налагат своите разбирания за култури и религия, без да се съобразяват с местните обичаи и разпоредби.

Опитвам се сега да схвана наистина защо се случва това в Европа. Дали САЩ искат Европа да е силна и устойчива? Дали тези умишлено предизвикани конфликти в Азия и Африка не целят отслабването на Европа, защото се знае, че физически тази емиграционна вълна няма как да стигне до САЩ, а ще наводни Европа?

Съюзникът САЩ би бил много по-полезен при едно глобално конфронтиране в световен мащаб. По-добре е САЩ да са ти съюзници, отколкото врагове. Това го знаем и от нашата история. Но когато няма такова глаболно конфронтиране, не е добре да провеждаме обща политика в Азия и Африка, защото бежанците чукат на нашата врата, а не на американската. А още повече, че те не чукат, а направо си влизат в нашия двор, възползвайки се от бъркотията, която американците създадоха в Близкия изток и Северна Африка.



Гласувай:
2



1. alchemist - Колев,
29.06.2015 14:18
преди една година за подобни приказки - тук в блога, - ме обявиха за русофил, а за фейса да не говоря.
Богатството на САЩ е напрвено от собственият му народ, а не от политиците му. Ако американците разчитаха на политиците да им оправят живота, сигурен съм, че щяха да са като нас или руснаците.
цитирай
2. kolevdobri - Черното си е черно, а бялото - бяло.
29.06.2015 21:11
alchemist написа:
преди една година за подобни приказки - тук в блога, - ме обявиха за русофил, а за фейса да не говоря.
Богатството на САЩ е напрвено от собственият му народ, а не от политиците му. Ако американците разчитаха на политиците да им оправят живота, сигурен съм, че щяха да са като нас или руснаците.

цитирай
3. nikikm - Отговарям само на заглавието!
29.06.2015 22:59
Не искаме имигранти! Никой не може да ни обвинява,нито дължим обяснение!
цитирай
4. kolevdobri - Полицията си свършила добре работата, като заловила 150 емигранти в София
30.06.2015 11:02
Като чух тази новина вчера, щях да падна... Като си е свършила добре работата, как тези хора са стигнали незабелязано до София? По същата логика, не дай си боже, могат да влязат и 150 бойци от ИДИЛ, въоръжени до зъби и да започнат да ни избиват като пилци.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3238221
Постинги: 6936
Коментари: 4324
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930