Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2016 15:09 - Преди да се приеме закон против комунизма, трябва да се каже какво е това комунизъм.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 754 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.03.2016 20:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 След 26 години след падането на режим на Живков, на някои хора все още им се иска да осъдят онзи режим с акт на народното събрание.


Както се казва - не е лошо да стане. Но нашите закони както всички знаем, са лишени от много важния понятиен апарат. Ако осъждаш комунизма, трябва да кажеш, какво разбираш под комунизъм. Ето моето определение за комунизма.

  1. Това е обществен строй, който е създаден с насилие, с преврат, със замяна на обществено избрани и признати институции. Насилието е съществена част от комунизма като обществен строй;
  2. Второто съществено нещо на комунизма, това са шумкарската му същност, бандити, които са слезли от гората и с помощта на съветската армия са завзели властта. В България много пъти са правени преврати. Но нито един от тях не е станал с такава военна поддръжка от страна на чужда държава и с такова насилие над законно избрани представители на Суверена. Екзекутирането на членове на българското правителство или на парламента е показателен пример в това отношение;
  3. Комунистите НЕ ДАВАТ СОБСТВЕНОСТ - ТЕ КОНФИСКУВАТ СОБСТВЕНОСТ. И ТО НЕ САМО ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ, НО И ЛИЧНА ТАКАВА. Това е съществена характеристика на комунизма. Кражбата на собственост. От тази кражба се облагодетелстват същите тези шумкари или синове, дъщери, внуци и т.н. на тези шумкари. Ленин превзе властта в Русия с обещанието да оземли бедните селяни. Даде ли им земя? Не разбира се. Комунистът не дава, той взема. Преди това обаче шмекерува и лъже, за да заблуди баламите. А баламурници колкото искаш, особено в държава, където демокрацията не е на мода. Ако можеше този паразит да плени с красноречието си умни и практични хора, щеше да го направи в Швейцария, а не да става за смях там, че даже и полицията не се интересува от него, защото е непрокопсаник и никой в една демократична държава няма да обърне внимание на един непрокопсаник, безработен, крадец и лъжец като Ленин. Целият живот си е посветил на това, да открадне от някого нещо - имоти, пари, живот - каквото му падне и по много.
  4. Важно в комунистическата страна не е това кой КОЛКО Е СПОСОБЕН, А КОЙ КАКВИ ВРЪЗКИ ИМА С ШУМКАРИТЕ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА. КОЛКОТО ПО-БЛИЗЪК СИ СЪС ШУМКАРИТЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПАРИ И ВЛАСТ ИМАШ. НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА КОЙ КОЛКО ЗНАЕ И КОЙ КОЛКО МОЖЕ;
  5. Петата особеност на комунизма е монополът във всяко едно отношение, като се започне от политическия живот, пресата, производството, разпределението и преразпределението на благата. ИНДИВИДЪТ СЕ ПОСТАВЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПАРТИЙНИТЕ РЕШЕНИЯ, ОПРЕДЕЛЯНИ ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ШУМКАРИ;
  6. Шестата особеност е тоталното промиване на мозъка, че шумкарите са причината, ние да имаме градове, села, детски градини, училища, пътища и т.н. Така масата от народа повярва, че при социализма се живее добре, защото на практика малцина знаеха, как се живее извън социализма.
  7. Но както много изследователи на шумкарския социализъм казват, каквото и да се приказва вижте разликите между двете държави Корея и Северна Корея. Какви бяха разликите между двете германски държави? Какво повече да говорим. Хората при социализма мечтаеха да си купят нещо от Кореком- а и ако имаха възможност, "духваха" на Запад. Какво повече да говорим!!! Ако е било толкова хубаво, щеше ли маса народ да емигрира на Запад, въпреки репресиите на комунистическите режими.

гЕРМАНИЯ БЕШЕ РАЗРУШЕНА ПО ВРЕМЕ НА ВСВ. НАПЪЛНО РАЗРУШЕНА. И СЕ ВЪЗСТАНОВИ В РАМКИТЕ НА 20 ГОДИНИ!!!

И ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО?


ЗАЩОТО ДОРИ И ФАШИСТИТЕ, ЗА РАЗЛИКА ОТ КОМУНИСТИТЕ,  НЕ КОНФИСКУВАХА СОБСТВЕНОСТТА.  КОНФИСКАЦИЯТА НА СОБСТВЕНОСТ Е ОСНОВНИЯТ ФАКТОР ЗА ИЗОСТАВАНЕТО НА ЕДНА НАЦИЯ ОТ ДРУГА. ИЗТОЧНИТЕ ГЕРМАНЦИ И СЕВЕРНИТЕ КОРЕЙЦИ СА ЯРКО ДОКАЗАТЕЛСТВО В ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ТАЗИ ТЕЗА. БЕЗ ЗАЩИТА НА СОБСТВЕНОСТТА В РАЗЛИЧНИТЕ Й ФОРМИ, БЕЗ СПРАВЕДЛИВОСТ, ПРОИЗТИЧАЩА ОТ ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ, ВСЯКО ЕДНО ОБЩЕСТВО Е ОБРЕЧЕНО НА ПРОВАЛ.





Като погледнем днешното си съществуване виждаме, че не сме мръднали много от това състояние. Има партии, но те са производни от една партия майка. Има уж пазарна икономика, но това е икономика на партийните другари. Има социална защита, но това си е същата онази социалистическа уравнена представа за това, как ще изглежда бъдещето на всеки един от нас - мизерия. Няма връзка между положени усилия и получен резултат. Връзкарството е по-силно от всякога. Партията казва кой да е богат и кой беден. И т.н. и т.н. Тоест нищо съществено не се е променило и няма да се промени дотогава, ДОКАТО НЕ РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ПРОМЯНАТА ЗАВИСИ ОТ НАС - ОТ НАШАТА ВОЛЯ И РЕШИТЕЛНОСТ ДА ОТСТОЯВАМЕ СВОБОДАТА СИ. ЗАЩОТО САМО СВОБОДНИ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ БОГАТИ. НЯМА БОГАТСТВО ТАМ, КЪДЕТО НЯМА СВОБОДА. НЯМА ДА ИМА ПРОМЯНА, ДОКАТО СИ ТРАЕМ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ТЪРПИМ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЛУПОСТИ НА НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО. ХОРАТА БЯГАТ ОТ КОМУНИЗМА КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН. ЗАТОВА ТОЛКОВА МНОГО БЪЛГАРИ ИЗБЯГАХА. ЗАЩОТО ОТ ХУБАВО НИКОЙ НЕ БЯГА.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3244190
Постинги: 6940
Коментари: 4327
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930