Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2016 09:29 - Докъде я докарахме, че да ни карат да избираме между Цачева и Радев.01
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 213 Коментари: 0 Гласове:
1



 Снощи гледах "дебата" между претендентите за престола. На няколко пъти обаче усетих, че ми умират мозъчни клетки, заради пустословието, което се носеше от екрана, от лицемерието и от чиновническото отношение, от общите лафове и от призивите за единство.

Кой как се представи. ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ЦАЧЕВА БЕШЕ КАТАСТРОФА. Ей, това не става за нищо, не за президент. Представям си, ако трябва да я взема на работа!!! Ужас, такава сухота. В продължение на 6 години управлява най-мразената институция в България - народното събрание и на практика не направи нищо за подобряване на имиджа на парламента. Общественото доверие в парламента е под 10%. Ако аз бях шеф на тази институция, щеше да ме е срам да се появя пред хората. Ако в бизнеса е важно балансите да са ти добри и служителите ти да са доволни, то за народното събрание е много важно обществената подкрепа да е поне над 50%. Какво е това да имаш обществена подкрепа под 10%, освен, че си се издънил много яко. Какво е това, ако не ясен знак за отвратителна партийност в подбора на депутатите, за неефективността на тяхната работа, за техните интелектуални качества и други качества, след като такива като бат Сали могат да бъдат депутати. И сега, като човек от практиката, ще задам само един единствен въпрос на госпожа Цачева, за да покажа, каква НИКАКВА, в наша полза, работа е завършила лично тя, в качеството си на председател на тази сбирщина от интересчии, наречена народно събрание:
  1. Кажете ми г-жа Цачева, Бъгария по-свободна и по-демократична ли стана, след като вие станахте председател на НС? Няма нужда да обяснявам, че тази длъжност е една от най-важните, силни и престижни за страната, заедно с длъжността на премиера и президента. Това са трите кита на администрацията на България.
През цялото това време, България се срина в класацията за свобода на словото. Нали свободата на словото е основополагащ камък на всяка една демокрация и на всяко едно развито общество? Свобода на словото няма в такива държави като Северна Корея и Зимбабве. На тях ли искате да приличаме, защото натам вървят работите. Колко пъти вие сте повдигнали въпроса, за същественото влошаване на позициите на България по този въпрос? Николко. Стоите там и си мълчите като пукъл.

България не е свободна в достатъчна степен от гледна точка на правенето на бизнес. Колко пъти вие сте повдигнали този въпрос и какви закони вие лично сте инициирали или подкрепили, които да ни направят икономически по-свободна държава? Николко, Стоите там и си мълчите като пукъл.

В показателя "свобода на икономиката" е включено всичко важно, за което можете да се досетите - регистрационните режими, качеството на работата на българската администрация - държавна и общинска, лицензионните режими за ползване на права за извършване на дейност, достъпът до кредитиране и сигурност на банковите операции, степента на корумпираност и т.н. и т.н. Какво лично постигнахте вие по тези въпроси? По-лесно ли се прави бизнес в България? Намаляха ли корупционните практики? Администрацията по-добра ли стана? Нищо не сте направили за тези 6 години, с които този народ да ви запомни.

НО ВИ ЗАПОМНИ С ДРУГО. С ПОДМАЗВАЧЕСТВОТО НА ВАШИЯ ЛИДЕР. С ИЗЛЪЧВАНЕТО СИ НА КЛАСИЧЕСКА АДМИНИСТРАТИВНА ГАДИНА, ЗА КОЯТО НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО Е ДА СИ ВЗЕМА ЗАПЛАТАТА И ДА НЕ СИ ОТВАРЯ ПРОБЛЕМИ, ДА СЕ ИМА С ВСИЧКИ И ДА НЕ СИ СЪЗДАВА ВРАГОВЕ, ДА НЯМА ПОЗИЦИЯ И СЛЕД КАТО НЯМА ПОЗИЦИЯ, НЯМА ДА Е ТРУДНО ДА Я "ОТСТОЯВА".

ВИЕ, ГОСПОЖА ЦАЧЕВА СТЕ НЕВЗРАЧНА ЛИЧНОСТ И АКО НАРОДЪТ ВИ ХАРЕСВАШЕ, ЩЕШЕ ДА ВИ ИЗБЕРЕ ПОНЕ ЗА НЯКАКЪВ СЕЛСКИ КМЕТ ИЛИ ПОНЕ ЗА КМЕТ НА ПЛЕВЕН. ВИЕ НЕ МОЖАХТЕ ДА НАПРАВИТЕ ТОВА ПРЕЗ 2007г. ВЪПРЕКИ ПОДКРЕПАТА НА ГЕРМ ЗА КАМПАНИЯТА ВИ ЗА КМЕТ НА ПЛЕВЕН. ДОРИ И ДО ВТОРОТО МЯСТО НЕ СЕ ДОБРАХТЕ И АКО НЕ БЕШЕ ПОСЛУШАНИЕТО, КОЕТО МНОГО СЕ ХАРЕСВА НА БОРИСОВ, ЩЯХТЕ ДА СИ ОСТАНЕТЕ ЮРИДИЧЕСКИ СЪВЕТНИК НА ОБЩИНАТА.

Следваща статия.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3246235
Постинги: 6941
Коментари: 4327
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930