Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2016 10:52 - Докъде я докарахме, че да ни карат да избираме между Цачева и Радев.03
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 280 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.11.2016 11:35


 Какво да кажа за г-н Радев?


Външен за политиката човек, но не чак толкова. Не се става генерал без протекции, да не говорим за шеф на въздушните ни сили. Все на някого се е кланял. Такава е практиката на нашата система. Не можеш да се издигнеш, ако не се гъзиш пред някого. 


Днес, 11.11.2016г., по една от националните телевизии казаха, че финансирането на кампанията на Радев се извършва от плащания, идващи от безработни и бедни. Някои от тях дори и не знаят, че са участвали във финансирането. Имало много плащания в рамките на 420лв., което е минималната работна заплата и за което плащане не се иска доказване на произход.


Ей, уж бедни хорицата у нас, а намират парички да финансират президентска кампания и то подкрепена от комунистите. Не ги е срам бедните, да си дават парите на комунистите. Това, че самите бедни не знаят, че са финансирали кампанията на Радев си е за тяхна сметка. Както би казал бай ви Гатьо, имали са пари, дали са, а защо не са запомнили, че са дали, това си е техен ментален проблем. Какво, някой дал вместо тях и те не знаели! Голяма работа, всички сме в кюпа и знаем, че държавата ни е измислена. И всички сме виновни.


Тези ни взеха хептен за балъци.


Нещо и Радев не ме кефи. По-става от баба Цеца, но не е онзи, който искам да ми е президент. 


Цялата работа ми прилича на следното: Една сутрин Нинова се събужда и си казва, ей че ние сме компрометирани като партия, компрометирани сме. Ако посочим партийна фигура, няма да я изберат. Я да излъжем стадото, като посочим генерал за кандидат. То и Бойко беше генерал, че я вижте какво стана. Ако не за друго, българинът за генерал няма как да не гласува. И да не си мисли, че ще го оставим да дърпа каруцата без повод /това е онова нещо, което се надява на врата на коня, за да може да се контролира от каруцаря/, ще му свожим Йотовица, за да пази, ако не нашите интереси, то интересите на Руман Овчаров, че без него какво струва партията. Пари трябват за политическото дело, пари, а само Румбата може да ги осигури. И Гергов също, ама напоследък нещо се стиска.




 И АЗ ТРЯБВА ДА ПРИПОЗНАЯ В ПОСОЧЕНИЯ ОТ КОМУНИСТИТЕ ГЕНЕРАЛ, ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ. ЗА ПО-КРАСИВО, В БЪРКОТИЯТА УЧАСТВА И ТОМА ТОМОВ - ИНТЕЛИГЕНТ ОТ КЛАСА, КОЙТО ЩЕ ПОМОГНЕ НА ГЕНЕРАЛА ДА ЖОНГЛИРА МЕЖДУ ВАШИНГТОН И МОСКВА, В ПОЛЗА НА ЛЯВАТА ИДЕЯ. 

ЗА ЖАЛОСТ, ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ИСКАМЕ ИЛИ НЕ, ЗАРАДИ НЕГРАМОТНАТА НОМИНАЦИЯ ОТ СТРАНА НА БОРИСОВ, ЗАРАДИ НЕГОВАТА САМОЗАБРАВА И ЛИПСА НА РЕФОРМИ И ГЛАВНОТО,ЗАРАДИ ПОЛИТИЧЕСКИ НЕГРАМОТНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕМ ПОБЕДАТА НА РАДЕВ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3253827
Постинги: 6941
Коментари: 4328
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930