Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2019 09:42 - Било странно, че ракът изместил сърдечно-съдовите заболявания от първото място в развитите страни.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 230 Коментари: 2 Гласове:
1



 https://lifestyle.bg/health/rakat-sardechnite-zabolyavaniya-i-koya-e-nay-smartonosnata-bolest-v-razvitite-strani.html?utm_source=news.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar


Авторът на статията е много учуден, как в държави, където медицината била на "високо ниво", ракът станал причина №1 за смъртността.


КОЛКО "СЛОЖНО" Е НАИСТИНА. ЧОВЕШКИЯТ ОРГАНИЗЪМ Е СЛОЖНА СИСТЕМА, ПРОМЯНАТА НА КОЯТО СТАВА ТВЪРДЕ БАВНО, ЗА УЖАС НА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ, КОИТО ДОВЕДОХА ДО УРОДЛИВОСТ ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ, ПРОДАВАНИ В МАГАЗИНИТЕ.

От друга страна, имунната система на организма като цяло, се опитва да се справя с "храните", които получава. Тя се бори колкото може и в един ден се предава. Този ден може да бъде толкова отсрочен във времето и факторите, които влияят да бъдат толкова многообразни, че връзката наистина се губи.

Ще ви дам няколко примера. Имах познат. Цял живот е живял н Родопите, в района на Смолян, на 1850 метра надморска височина. Чист въздух, прекрасна вода, невероятна гора наоколо. Картофите растат наоколо. Кравите пасат свежа трева и дават прекрасно мляко. Всички предпоставки за дълъг живот. Да, ама не. Заболя от рак. Откакто го помня, пуши като комин. Цигара от цигара пали. Не възприема никакви забележки. Накрая умря. Жена му казва, че не е от цигарите, защото някакъв техен познат също пушел, ама нямал рак. Тук не ми остава нищо друго, освен да кажа онова, което Ян Хус е казал, преди да го изгорят жив на кладата: "О свещенна простота", бих казал - ТЪПОТА, за онази баба, която сложила сухи съчки, за да може да се подпали огъня, за да изгори Ян Хус. Валяло дъжд и бабата предвидливо донесла сухи съчки от къщи, за да изгорят Хус.


Това е положението - може да минат много години, докато имунната система се предаде окончателно и човек си отиде от този свят. Някои са обаче много издръжливи и могат да живеят и 100 години, пушейки цигари. Има всякакви ненормалници. Но това би трябвало да са изключенията, които потвърждават правилото. Никое животно не отива да се хакне в горящата гора, за да диша пушек. САМО ТЪПОТО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО МОЖЕ ДА ПРАВИ ТОВА ИМЕННО ЗАЩОТО КОЛКОТО Е УМНО, ТОЛКОВА ОТ ДРУГА СТРАНА Е ТЪПО. И КОГАТО ТЪПОТАТА НАДДЕЛЕЕ, НИЩО ДОБРО НЕ ОЧАКВАЙТЕ ОТ ЧОВЕКА.

За да си отговори автора на горната статия, защо въпреки "развитата медицина", хората в тези богати държави боледуват от рак, трябва първо да ми отговори на няколко въпроса:
  1. Колко хромозома има в пшеничното зърно и колко трябва да има?;
  2. Какво съдържа хляба, който се продава в магазините, освен вода, брашно и мая?;
  3. Колко милиони тона пестициди се хвърлят всяка година върху посевите от пшеница, царевица, рапица, соя и т.н.?
  4. Може ли човешкият организъм да извлече съществена полза от изкуствено създадените хормони, вкарвани в различни животни, с цел да се увеличи теглото им поне с 2 пъти?;
  5. Защо в повечето развити страни, нямаш право да имаш собствена градина и да отглеждаш и ползваш собствени семена?;
  6. А за медицината в развитите страни какво да кажа - да, операционната медицина е на много високо ниво. Но пациентите за операционната медицина се "произвеждат" от другата медицина, дооперационната, която е жив кахър, гола вода и по гърба кал. От нищо не друго не разбират, освен да тъпчат с химикали хората и след това да се учудват, че имало много болни, на които трябвало да се присадят еди какви си органи, за да живеят. Превърнаха медицината в нещо като сервиз за коли - развали се някаква част, хоп в сервиза, смени се частта и колата излиза здрава оттам. Да, ама не.
  7. Ами безсмислените ваксинации, правени юрголешката, без предварително да се провери, дали съответният организъм има или няма антитела, срещу съотватната болест?
  8. Ами откъсването на човека от естествената му природна среда, затлъстяването, обездвижването, замърсяването на въздуха и т.н.?
Ето ти ги отговорите. За мен медицината трябва да е евтина и ефикасна, близка до природата. Сега тя е скъпа и неефикасна, далеко от природата. Какво тогава искаме като резултат? "НЕОБЯСНИМО" УВЕЛИЧЕНИЕ НА РАКОВИТЕ БОЛЕСТИ. АМИ ТО ОРГАНИЗМЪТ НА СЪВРЕМЕННИЯ ЧОВЕК Е ШАШАРДИСАН КАК ДА ОБРАБОТИ ЦЯЛАТА ТАЗИ ГНИЛОЧ, КОЯТО МУ ДАВАТ ДА ПРЕРАБОТИ. ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА ТЪПИТЕ КОНСУМАТОРИ, КОИТО ХАБЕР СИ НЯМАТ ОТ ТОВА КАК ФУНКЦИОНИРАТ ОРГАНИЗМИТЕ ИМ. АМА ТАКА Е - ТЪПИ ХОРА, МНОГО БОЛЕСТИ.




Гласувай:
1



1. bojinkata - От край време "медицината...
17.09.2019 10:41
От край време "медицината" лекува следствието, а не причината! И това е много изгодно за производителите на хапчета! И така ще карат! Повече болни и по-дълго, повече пари!
цитирай
2. vladtepes - Собствени семена
17.09.2019 11:28
Нормално е да има контрол върху семената за да не се разпространяват опасни вирусни болести. В малките ферми няма читави възможности за борба с вирусите, проблемно е адекватното обеззаразяване на посадъчния материал чрез термична обработка и/или препарати, проблемно е спазването на строга изолация с цел избягване на нежелани случайни кръстоски и максимално уеднаквяване на растенията и т.н. Антитела може да има само при прекарана болест или ваксинация, целта на ваксинацията е да не допусне циркулация на опасни вируси и да сведе случаите на заболявания до минимум.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3257973
Постинги: 6941
Коментари: 4328
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930