Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2020 16:14 - Добре ли е или е лошо, да уважаваме законите, гласувани от простата кърджалийска путка?
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 121 Коментари: 0 Гласове:
1



 Това е риторичен въпрос, разбира се.


Има ли някой от управляващите, на който искрено да се възхищавате и на който да му имате доверие?



Има ли някой от онези народни пратеници, на който да му правите "евалла"?


Защо бе мама му стара, защо се получава така? Дали сме права на тези наглеци, да ни пробутват закони и правила, написани от незнам си кой си, които по никакъв начин не правят живота ни по-организиран и добър!


Трябва ли да се спазват законите? Както знаете, сегашните закони са ТЕХНИ закони. Те не са наши закони. Никой от вас не е гласувал никакъв закон. ЗАЩО ТОГАВА ДА ГИ СПАЗВАМЕ? ЩЯЛО ДА СТАНЕ АНАРХИЯ, КАЗВАТ ОНЕЗИ, КОИТО СА НА ВЛАСТ, ЗАЩОТО ЩЕ ИМ СЕ ИЗПЛЪЗНЕ ВЛАСТТА.


Дали робите на Рим са вярвали, че спазването на законите ще им даде свобода и добър живот?


Ако хората по света спазваха законите, написани от други, за тях, дали светът щеше да стигне до днес или щеше да си остане някъде в хилядолетията назад?

Вижте кой пише и какви закони пише. Вижте кой е призван да прилага тези закони. Вижте как се прилагат тези закони и ще разберете, че премиерът е прав. Прости кърджалийски путки пишат и гласуват нашите закони. Но ако той има сметка от това, дали ние имаме сметка от това състояние на политическата организация или дезорганизация на обществото?

Само за миг си представете, че сте жена и сте от Кърджали. Станали сте народен представител и някой ви е направил Председател. Изведнъж чувате как този, който ви е направил Председател, казва за вас, че сте "Проста кърджалийска путка". Какъв гьонсурат трябва да сте, за да не реагирате? Какъв духовен изрод трябва да сте, че да не ви пука от едно такова изказване? Колко ви струва достойнството, честта, добродетелността, ако изобщо има такова нещо във вас?



Толкова ли е сладка властта, че да си съгласна да бъдеш до гушата в лайна и да продължаваш да стоиш там?



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3239650
Постинги: 6939
Коментари: 4327
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930