Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2021 09:00 - Циганите стават все по-голям проблем за българското общество.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 196 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 01.08.2021 17:32


 Те са:
  1. Нискограмотни или необразовани;
  2. Немалка част от тях, разчитат на българските данъкоплатци, за да получават пари, чрез които да преживяват;
  3. Агресивни са;
  4. Немалка част от битовата престъпност е заради тях. Няма точни данни, защото статистиката не дава информация за престъпността по етнически групи;
  5. Най-често те се поддават на политически внушения и там се купуват гласове за изборите;
  6. Благодарение на помощите, които ние, българите им даваме, те на практика променят в своя полза етническата карта на България.

Вярно е, че без циганите, едва ли ще се справим напълно с такава работа, като почистването на кофите с боклук, отглеждането на зеленчуци или строителството. Но това са по-скоро изключения, отколкото практика в съществуването на този етнос.
Плюс това, да не забравяме, че по света има много работна ръка, въпреки усложнената обстановка, следствие на измислената от правителствата пандемия. Ако си мислите, че арабските държави могат да се справят без чуждестранна работна ръка или Израел, дълбоко се лъжете. Те не наемат цигани да им работят по строежите, а граждани на Бангладеш, Индия, Пакистан...




Често в статиите си казвам, че перманентната пряка демокрация трябва да бъде въведена навреме в нашата държава, защото след време, избирателното тяло в страната ще се състои от малкограмотни, бедни и агресивни цигани, които ще се разправят с всички нас така, както сега се разправят поединечно с всеки, дръзнал да им направи забележка, било за силно пусната музика или за някаква друга глупост, която са извършили и заради която, НИЕ НЯМАМЕ ДЪРЖАВА, КОЯТО ДА НИ ЗАЩИТИ, ЗАРАДИ ПОЛИТИЦИТЕ, КОИТО СА ОСТАВИЛИ ТЕЗИ ХОРА ДА СИ "РАЗВЯВАТ БАЙРЯКА", ЗА ДА МОГАТ СЛЕД ТОВА ДА ПОЛУЧАТ ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИТЕ.




Гласувай:
1



1. kolevdobri - п.с.
19.07.2021 09:02
Между другото, днес имах спречкване с цигани, които не бяха си свършили добре работата. Бяха оставили част от боклука в контейнера. Направих им забележка, следствие на които последваха псувни по мой адрес и заплахи за физическа разправа. Ако наистина се намирахме в цигански район, щях да пострадам. Изпращах на няколко пъти оплакване до столичния инспекторат, оттам явно им "набиват" канчето и те си го изкарват на този, който се оплаква от тях. Така работи държавата ни - пълно безхаберие. Ха ходи да се оплакваш. Отваряш си проблеми. Затова: ПЕРМАНЕНТНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ, за да работи държавата както трябва и всеки да си знае мястото.
цитирай
2. kolevdobri - Защо циганите са толкова агресивни?
19.07.2021 10:44
Отговорите са простички:
1. Тези, които работят в почистването, в строителството или в земеделието, са физически много здрави и тренирани;
2. За разлика от тях, ние, българите, започнахме да приличаме на тюфлеци - поне 90 % от българското население е физически непригодно да се защитава физически в пряк сблъсък;
3. Неработещата полиция, прокуратура и съд, дават основание да се смята, че наличието на циганска арогантност и агресия, са заради това, че съответните органи ПОЗВОЛЯВАТ това да се случва.
Надали ще изядете един бой заради това, че направите забележка на българин за силна музика. Със сигурност обаче, ще ядете кютек, ако направите забележка на цигани за силна музика. Ще ядете бой и за други забележки, поради изброените три горни основания.
цитирай
3. kolevdobri - Видях цигани да работят на пътя Мусина, разклона на пътя Търново - София.
19.07.2021 10:47
Бяха петима. Не мога да скрия възхищението си от телата на тези хора. Нямаха грам излишно тегло, а фигурите им изглеждаха така, че да засрамят Аполон. Не пресилвам. Работеха с лопати по разнасяне на строителен материал по банкета на пътя.
Как си мислите, при пряк физически сблъсък на обикновен човек с такъв циганин, кой ще победи? Без съмнение, ще победи циганинът. Ние, българите, се превърнахме без извинение, в торби с лайна. Станахме мързеливи, тарикати, не полагаме физически усилия и надебеляхме. Ние сме една дебела нация. Затова ще ядем бой от циганите.
цитирай
4. vladtepes - За циганите
20.07.2021 18:03
Надали работниците от Бангладещ, Пакистан и Индия ще са по-читави от циганите - все пак са произлезли от там.
цитирай
5. kolevdobri - Доказателствата са в Дубай.
22.07.2021 06:45
vladtepes написа:
Надали работниците от Бангладещ, Пакистан и Индия ще са по-читави от циганите - все пак са произлезли от там.

Както вече многократно съм казвал, небостъргачите са построени именно от работници от тези няколко страни. Нашите цигани ги няма там, въпреки, че има немалко, които работят в строителството у нас. Благодаря за коментара!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3237481
Постинги: 6936
Коментари: 4324
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930