Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2022 19:17 - Вместо да наложат акциз на хляба с поне 100%, те махнаха ДДС-то както на хляба, така и на брашното!!! Направиха велика глупост.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 92 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 02.07.2022 19:30


 Ето ви накратко, най-вредните храни:

  1. Хидрогенизираните мазнини;
  2. Рафинирана захар и различни подсладители и всички продукти, в които са сложени захар или подсладители. Някои автори слагат в този кюп и меда, ако се консумира в по-големи количества от 1 супена лъжица на ден;
  3. Хляб и хлебни изделия и всички изделия, в които участва брашното;
  4. Различни консерванти и заблудители на вкуса, като мононатриев глутамат и други "подобрители" на вкуса, получени по химичен път;
  5. Продукти, които уж са от месо - салами, кренвирши, вурстове, бурстове и т.н. и изобщо продукти от месо, които са обработени така, с цел дълготрайност. Обикновено тези продукти се правят с подкрепата на онези измамници от т.4, по-горе;
  6. Рафинираните мазнини;
  7. Алкохолът и наркотиците.

Също така, с годините, трябва много да се внимава с млечните изделия, особено с кравето мляко и неговите производни - кашкавал и сирене. Кравето мляко е създадено от природата, за да направи телето да тежи 300 килограма за 1 година.

Човекът на тази възраст тежи не повече от 10-на килограма или 30 пъти по-малко. Искате ли вашето дете да наддава на тегло като телето? Ако да, давайте му краве мляко.


Така, нека сега да изложим накратко най-полезните храни, които са безспорни и доказани:
  1. Зеленчуци - без никакви ограничения. Картофите за изключение от правилото и с тях трябва много да се внимава;
  2. Плодове - ограничено;
  3. Варива - ограничено;
  4. Семена - ограничено;
  5. Риба - ограничено;
  6. Яйца -  ограничено;
  7. Месо - ограничено;
  8. Ядки - много ограничено;
  9. Млечни изделия - много ограничено.


Разбира се, важното е всеки да знае какви точно зеленчуци може да яде и от какви той може да получи аглутинация на кръвта. В много от случаите, доматите и патладжанът предизвикват такъв процес, но при някои хора това не е така и те могат да се възползват от такива продукти. Този принцип е валиден и за всички други изброени продукти.


Нека сега да ви питам -  Кои са продуктите, които ОБИКНОВЕНО СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО ХРАНЕНЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАТ ДА ИЗКЛЮЧИТЕ ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ОТ РАЦИОНА СИ ИЛИ ДА ОГРАНИЧИТЕ ТЯХНАТА КОНСУМАЦИЯ В МАКСИМАЛНА СТЕПЕН?


ТОВА Е ХЛЯБЪТ И ВСИЧКО В КОЕТО СЕ ДОБАВЯ ЗАХАР, ПОДСЛАДИТЕЛИ И РАЗЛИЧНИ БОКЛУЦИ, КОИТО ПРАВЯТ ХРАНАТА "ПО-ВКУСНА".


И КАКВО НАПРАВИХА НАШИТЕ ДЕБИЛИ, НА КОИТО СМЕ ИМ ДАЛИ БЕЗКОНТРОЛНА ВЛАСТ -  ПРЕМАХНАХА ДДС- ТО НА ЕДНА ОТ НАЙ-ВРЕДНИТЕ ХРАНИ - БРАШНОТО И ХЛЯБА. СЕГА КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ? - ПРИ РАВНИ ДРУГИ ОБСТОЯТЕЛСТВА, КОНСУМАЦИЯТА НА ХЛЯБ СЕ СЕ УВЕЛИЧИ, ОТТАМ И ПРОБЛЕМИТЕ В ХРАНОСМИЛАТЕЛНИЯ ПРОЦЕС НА ХОРАТА, ОТТАМ И БОЛЕСТИТЕ, А ОТТАМ И НАЦИЯТА НИ ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-БОЛНА.


ЕТО ТЕЗИ ХОРА СА ДЕБИЛИ. ИСТИНСКИ ДЕБИЛИ. По същата логика могат да ПРЕМАХНАТ ДДС-ТО И НА ЗАХАРТА И ЗАХАРНИТЕ ИЗДЕЛИЯ И КАРТИНКАТА ЩЕ БЪДЕ ПЪЛНА.


ТЪЖНО МИ Е, ЧЕ СЪМ ЧАСТ ОТ НАРОД, КОЙТО Е ДОПУСНАЛ ТАКИВА ТЪПАЦИ ДА ГО УПРАВЛЯВАТ.

ВСЕ ПАК ДОПУСКАМ, ЧЕ НАРОДЪТ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ЗАГУБИЛ ЗДРАВИЯТ СИ РАЗУМ И ЩЕ ПРЕОСМИСЛИ СИСТЕМАТА НА ИЗБОР НА ТЕЗИ, НА КОИТО ПРЕДОСТАВЯ ПРАВА ДА ХАРЧАТ ПАРИТЕ МУ.

ЗАТОВА, ЗНАЕТЕ РЕШЕНИЕТО: ПЕРМАНЕНТНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ.



Гласувай:
2



1. kolevdobri - Само за инфо...
02.07.2022 19:21
Преди един месец, отпуснах душата си, така да се каже. Забравих за полезните навици и започнах да ям хляб, захарни изделия и млечни изделия. Само за месец сложих 10 кила и кръвното веднага подскочи. Отдадох се на лошите си навици, наследени от родителите ми и от обществените наслоения. Сега не сме като едновремешните ни прародители, когато са яли хляб, но не такъв, какъвто ядем сега и не толкова, колкото ядем сега. Да не кажа, че и 1/4 от това, което ядем, не го заслужаваме, защото не работим достатъчно физическа работа. За генномодифицираните експерименти на акулите в брашна, подкрепени от правителствата по света, да не говоря. Помня времето, в което геномите в пшеницата бяха 4, а добивът рядко надвишаваше 200-250 килограма. Сега са над 48, а добивът достига 1 тон на декар. Е какво очакваме тогава, ако ядем този боклук?
цитирай
2. kolevdobri - Отхвърлиха предложението за 9% ДДС на зеленчуците.
02.07.2022 19:34
Просто уникално решение. Облекчиха ценово най-вредната от всички храни, а безспорно най-полезната за човека храна - зеленчука, го оставиха с 20% ДДС!!! Дори предложението за 9% ДДС на зеленчука не мина. Защо ли? Защото ТЪПИТЕ ДЕПУТАТИ СА РЕШИЛИ, ЧЕ ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ СА МНОГО ПО-ВРЕДНИ ОТ ХЛЯБА. ИЛИ Е НЕЩО ДРУГО, ЗАЩОТО ЗАРАДИ ТАКИВА "ХРАНИ" КАТО ХЛЯБА, ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА ЩЕ БЪДЕ СЕРИОЗНО РАЗТОВАРЕНА.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3251642
Постинги: 6941
Коментари: 4328
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930