Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3248814 Постинги: 6941 Коментари: 4327
Постинги в блога от 06.04.2023 г.
 https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/301572-pensioneri-ostavat-s-oskadna-trapeza-za-velikden-70-lv-nyama-da-stignat-za-agneshko?utm_source=dnesbox&utm_medium=link&utm_campaign=footer

Хайде сега, тъпунгерите от всички социалистически партии в България, начело с майката кърмилница - БСП - ГЕРБ, ПП, Възраждане, ДПС, ИТН и всякакви други измислици, нека да кажат къде тук е справедливостта.


ИЗЛИЗА ТАКА, ЧЕ АКО ПОЛУЧАВАШ ПО-МАЛКО, ЩЕ ПОЛУЧИШ ПОВЕЧЕ.



Този, който е дал по-малко на обществените фондове, в случая, ще  получи повече от този, който е дал повече и благодарение на което има с 1 лев повече доход от друг. Но в случая е прецакан, защото при социализма е така - прецаква икономиката, разваля морала и съсипва всичко. Затова сме на такова дередже.


НЯМА ПО СВЕТА ДЪРЖАВА, КОЯТО ДА Е ПРОКОПСАЛА, ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СЕ ГРИЖИ ЗА ТОЛКОВА МНОГО ХОРА. УЖ БЯХА САМО ТЕЗИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА СЕБЕ СИ, А НАКРАЯ КАКВО СТАНА - МИЛИОНИ ИМАТ "НУЖДА" ОТ ГРИЖИ.

ХОРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ДЪРЖАВАТА, А НЕ ОБРАТНОТО. АМА ТОВА Е ТОЛКОВА СЛОЖНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ ,ЧЕ НАДАЛИ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА СХВАНЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА.
Категория: Политика
Прочетен: 47 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 07.04.2023 22:56
 Дошли сме  на тази земя да пием, да ядем, да пикаем и да серем. Да не забравя - и да ебем. Голямото "достижение" на съвременния човек стана процесът на ебане, от който нищо материално не произлиза. Ебеш, без да произвеждаш нищо материално - просто за удоволствие. Надхитрихме значи природата. Не разсъждавайки обаче по първите четири пункта, последният яко куца. Защото силата намалява. И не е само заради годинките. Всички изследвания през последните десетилетия в цивилизования свят показват драстично намаляване на качеството и броя на сперматозоидите в средно статистическия мъж.

И сега да си представим една селска картина от миналото.

Представете си краварник. Беше преди много години. Влизам в кооперативния краварник и гледам - добитък. Много добитък. Мирис на странна комбинация от храна, пикня и лайна. Толкова странна, че дори не е отвратителна. Десетки синигери са се промъкнали в краварника по неведоми пътища и муат /ядат/ от хранителните смески, предназначени за кравите. Ядат на поразия и безплатно.

То и кравите муат безплатно, но съдбата на кравите е различна от съдбата на синигерите, главно заради това, че вероятността синигерът да умре в качеството си на храна за хората е по-малка вероятна от това, тази чест да постигне предимно кравата. Не, че не сме убивали синигери и не сме ги пекли след това, с цел да се нахраним. Ловецът в нас никога няма да умре, ако сме истински гладни.

Кравата също по някакъв начин усеща кое е добро и кое не, за нея. Виждали ли сте крави, които отиват в кланицата за месо? Ужасът в очите им...Ако не сте виждали такова нещо на живо, сега поне има нет. Трябват ви здрави нерви, ако съпреживявате.

Но до този момент кравата нищо не осъзнава. Добрият философ, ще ме поправи веднага, че животните нямат съзнание и ще бъде прав. Но има нюанси. Ето малко логика.

Знаете ли нещото, което много вбесява хората и обкиновено заради което, казват за кравите, че са ТЪПИ? Това е, че серат неосъзнато. Ако можеха, биха се изсрали и върху сеното, което им е сложено за ядене, но хората са измислили приспособление, че кравата може да промуши главата си, за да яде, но не може да вкара задницата си, за да сере.

Това първото.

Второто, виждали ли сте крава, която се наглася сама на машината за масажи /отдавна съществуват в модерните кравеферми/? Значи изпитва удоволствие и го осъзнава в някаква степен. Иначе няма сама да отиде на машината, за да бъде чесана АВТОМАТИЧЕСКИ. Какъв израз! Автоматическо почесване на кравата!

Значи връщаме се към основното - кравата сере навсякъде и по всяко време. И няма срам от това, че се е изсрала на неподходящо място. Чистенето на лайната и на говната по кравата, е най-тъпото нещо в краварския бизнес.

И сега на главното. ВЪПРЕКИ, ЧЕ КРАВАТА Е ТЪПА, ТЯ НЯМА ДА СВИЕ ЦИГАРА И ДА Я ПУШИ ИЛИ ДА СВАРИ РАКИЯ И ДА Я ПИЕ. НЯМА ДА СМЕЛИ ЗЪРНО, ДА ГО ОМЕСИ С ВОДА, ДА МУ ДОБАВИ ЗАХАР, СОЛ, КОНСЕРВАНТ, АСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА И ТАМ КАКВОТО ДРУГО МУ СКИМНЕ НА ЧОВЕК, ДА СИ ОПЕЧЕ ХЛЯБ И ТОВА НЕЩО ДА ГО ЯДЕ.

КРАВАТА НЕ Е ТОЛКОВА ТЪПА, ЗА ДА НАПРАВИ ВСИЧКО ТОВА И ДА ЯДЕ ВСИЧКО ТОВА.

ИЛИ МОЖЕ БИ НЕ Е ТОЛКОВА УМНА, ЗА ДА ГО НАПРАВИ.

АМА КАТО ГЛЕДАМ КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ, МОЖЕ БИ ПЪРВОТО ТВЪРДЕНИЕ Е ВЯРНОТО.

Ние не осъзнаваме себе си, нито мястото си в живота, нито светът, в който живеем. НО ЗА РАЗЛИКА ОТ КРАВИТЕ, НЯМАМЕ ОПРАВДАНИЕ ЗА ТОВА. Не знам Всевишния как е направил кравите и от какво, но уж казват, че ние сме направени от него Самият, тоест от божествената частица.

А ЗАЩО ТАЗИ БОЖЕСТВЕНА ЧАСТИЦА МАЛКО ПО-МАЛКО СЕ ПРЕВРЪЩА В КРАВА, КОЯТО ОСИРА ВСИЧКО НАВСЯКЪДЕ? ОСИРА И СЕБЕ СИ И ОКОЛНОСТТА СИ И СВЕТЪТ КАТО ЦЯЛО!
Категория: Политика
Прочетен: 314 Коментари: 2 Гласове: 2
Последна промяна: 06.04.2023 08:18
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3248814
Постинги: 6941
Коментари: 4327
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2023  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930