Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3187131 Постинги: 6846 Коментари: 4286
Постинги в блога от Юни, 2017 г.
 https://news.bg/regions/baba-ot-sevlievo-tri-pati-davala-pari-na-izmamnits.html


Да се прекараш един път и да дадеш пари на телефонни измамници е нещо, което може да се случи на по-простите и необразованите хора.

Да се прекараш втори път да дадеш пари на телефонни измамници, след като веднъж вече си се прекарал, това вече означава, че мозъчните клетки са съществено увредени от социализма. Защо от социализма? Защото социализмън ни научи така, да чакаме държавата да ни реши проблемите. Защото човек, живял в истински капитализъм, няма да даде пари на телефонни измамници, че и два пъти.


Ако съответното лице се прекара трети път да даде пари на телефонни измамници, това вече е и политически и икономически проблем.

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, ТОВА ЛИЦЕ Е ГЛАСОПОДАВАТЕЛ И ОТ НЕГО СЕ ИСКА ДА ГЛАСУВА ЗА ПАРЛАМЕНТ, ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, ЗА КМЕТ, НА РЕФЕРЕНДУМИ.... КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ТОВА ЛИЦЕ?


НАРОД, НАРОД НИ ТРЯБВА. НОВ НАРОД ТРЯБВА ДА СИ ПРОИЗВЕДЕМ. ТОЗИ НАРОД НЕ СТАВА В ТОЗИ МУ ВИД. Може би, ако този народ се остави сам на себе си, без "грижите" на държавата, може би ще намери нещо останало в себе си, от онзи огън, който кара икономиката да върви. Ама как да го оставят на мира, като колкото повече се "грижат", толкова повече този народ става ВСЕ ПО-БЕЗИДЕЕН И ПО-БЕЗДЕЙСТВЕН.


Откъде толкова се навъдиха хора и организации и не само държавни, които искат да "ПОМАГАТ" на този народ. Истината е, че тези хора и институции, получават пари, за да "ПОМАГАТ" и комисионни. На никой от тях не им пука за този народ.


Какво предлагам ли за тази жена? И тя вижте, не е някаква твърде стара жена, а е на 69 години, което трябва да значи, че не би трябвало да е много изкуфяла.

АМИ ДА Й СЕ СПРЕ ПЕНСИЯТА. НЯМА СМИСЪЛ НА ТАКИВА ХОРА ДА ИМ ДАВАШ ПЕНСИЯ, СЛЕД КАТО СИ ХВЪРЛЯТ ПАРИТЕ ОТ ТЕРАСИТЕ, ЧЕ НЕ САМО ВЕДНЪЖ ИЛИ ДВА ПЪТИ. ПО-ДОБРЕ Й ДАВАЙ ФАСУЛ, ЛЕЩА, СОЛ, ЗАХАР, ОЛИО И Й ПЛАЩАЙ ТОКА И ВОДАТА, ОТКОЛКОТО ДА Й ДАВАШ ПАРИ. ТЯ НЯМА НИКАКВА ФИНАНСОВА КУЛТУРА.

ОТКАЗЪТ ОТ МИСЛЕНЕ - ТОВА Е ПРОБЛЕМ НА НАШАТА СТРАНА. ОТ ДЕТСКАТА ЯСЛА, ПРЕЗ ГРАДИНАТА, НАЧАЛНОТО, ОСНОВНОТО И СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И УНИВЕРСИТЕТИТЕ - НИКЪДЕ НЕ НИ УЧАТ ДА МИСЛИМ. УЧАТ НИ ДА ПОМНИМ КАТО ПАПАГАЛИ. ЗАЩОТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИМ ТРЯБВАТ ХОРА - ПАПАГАЛИ, А НЕ ХОРА, КОИТО МИСЛЯТ, РАЗСЪЖДАВАТ, ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ И ТЪРСЯТ ОТГОВОРИ.
Категория: Политика
Прочетен: 672 Коментари: 4 Гласове: 4
Последна промяна: 26.06.2017 07:53
 До нови срещи.
Категория: Политика
Прочетен: 293 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 18.06.2017 17:05
 Капитанът на хеликоптера е допуснал грешка и е закачил с витлото част от кораба "Дръзки". Това е коствало живота му, застрашил е живота на останалите членове на екипажа и е съсипал машина, която струва милиони левове, излезли от джоба ни.

Какви са тогава тез лъжи за професионализъм, погребение с всички военни почести и т.н.?
Категория: Политика
Прочетен: 1081 Коментари: 6 Гласове: 2
 Липсваше ми София. Посрещна ме с дъжд. Така, както исках. Сега е 3 часа след полунощ, 08.06.2017г. Само как вали!!! И как гърми!!! Липсваше ми тази свежест. Още не е настъпило лятото, а там, оттатък, в чуждата земя,  почти всичко е изгоряло от слънцето.

Нещото, което най-много липсва на Мадрид, освен дъждът, това е тишината. Голямо бърборене бърборят някои човешки екземпляри. Опитвах се да разбера, как по дяволите изричат толкова много думи с такава невероятна скорострелност, че даже и въздух не им трябва да поемат, за да изкажат пустословието си.

Тук колите и мАторите вдигат повечко шум. Пътищата ни са гола вода и допринасят за увеличение на шума. Тортоарите ни са много зле. От времето на Борис ||| и Вълко Червенков са. Поне е чисто. Циганките метат в събота от рано сутринта. Да не забравяме евтините климатици, които сме си накупили. Повече бучат, отколкото работа да вършат. Трамваите съща вдигат шум, вярно, по-малко от преди. Нещо престъргаха релсите от столична община,!та се подобри ситуацията. Боклукчиите в София проявяват повече активност по събирането на боклуците, че дори и празни кофи обръщат, само и само да оправдаят курса. Всеки ден. Без почивка. Умора нямат. Имат Джи Пи Ес-и, километрите въртят, услугата се заплаща. Няма лабаво. В Мадрид събират боклука като в Париж, Лондон и други подобни градилища. Един път седмично. При нас - всеки ден. Какво ли няма да измислят нашите, за да ти вземат парите. Кипи усилен и безсмислен труд, следствие на което и циганската безработица е ниска. Като гледам как се престарават, няма да се учудя, ако започнем да внасяме и боклучии.....от Индия. Така имаме шанс да се превърнем в Дубай на Балканите.


На другия ден. В Мадрид е 37, а тук е 25! "Найс" нали? Сега е време да им го върнем за зимата, когато тук беше минус 15, а там плюс 10. Време е да изживеем най-хубавото време за София - късната пролет и лятото. Постоянно се питам - за какво им е на софиянци да ходят на курорт през лятото. 
Категория: Политика
Прочетен: 404 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 18.06.2017 18:42
 Когато Ботев е имал нужда от подкрепа, дали някой му е помогнал?  Колко хора са се включили в неговата чета след слизането му на брега на Дунав?

Време е да престанем с лицемерието и да си признаем - не сме достойни да споменаваме името му, освен в случаите, когато ИСКАМЕ ПРОШКА от него.
Категория: Политика
Прочетен: 261 Коментари: 0 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3187131
Постинги: 6846
Коментари: 4286
Гласове: 2393
Архив
Календар
«  Юни, 2017  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930